ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 21 Νοεμβρίου 2014 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

Το ζήτημα του καθολικού οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου της οχταετίας Μαραβέλια έθεσε, στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 10 Νοεμβρίου, ο Βαγγέλης Ντηνιακός, φέρνοντας ταυτόχρονα τον Δήμαρχο, Μιχάλη Σελέκο, αντιμέτωπο με τις προεκλογικές του δεσμεύσεις απέναντι στο Χαϊδαριώτικο λαό.

Ο Βαγγέλης Ντηνιακός επέμεινε στην αναγκαιότητά διενέργειας του ελέγχου, τόσο για να λειτουργήσει ο Δήμος από δω και στο εξής σε καθεστώς πλήρους διαφάνειας και να μην επαναληφθούν φαινόμενα κακοδιαχείρισης στο μέλλον, όσο και για να ξεκαθαρίσει, μια και καλή, το ποιοι είναι εκείνοι που πραγματικά θέλουν το καλό της πόλης μας.
«Υποστηρίζετε πως ένας διαχειριστικός έλεγχος θα παρέλυε τη λειτουργία του Δήμου. Αυτή η άποψη, και σύμφωνα με τους ειδικούς, δεν ισχύει. Αλλά ακόμη και αν τη δεχθούμε δεν το γνωρίζατε, όταν προεκλογικά δεσμευόσασταν απέναντι στον Χαϊδαριώτικο λαό, έχοντας διατελέσει επικεφαλής παράταξης επί σειρά τετραετιών;» τόνισε ο Βαγγέλης Ντηνιακός, υπενθυμίζοντάς στον Μιχάλη Σελέκο τα όσα έλεγε προεκλογικά και αποτελούσαν βασική προϋπόθεση υποστήριξής του από τον συνδυασμό «Χαϊδάρι ξανά» στον β’ γύρο.
Στην απάντησή του ο Μιχάλης Σελέκος περιορίστηκε σε δικαιολογίες όπως ότι θα παραλύσει ο Δήμος, ότι ποτέ στο παρελθόν δεν έχει πραγματοποιηθεί παρόμοιος έλεγχος και ότι θα κοστίσει στο Δήμο, ο οποίος βρίσκεται ήδη σε πολλή κακή οικονομική κατάσταση, ενώ έδειξε έντονη ενόχλησή που ο Βαγγέλης Ντηνιακός θέτει το θέμα επίμονα.
Κατά την απάντηση του Δημάρχου, ο Βαγγέλης Ντηνιακός, δέχθηκε και προσωπική επίθεση καθώς ο Μιχάλης Σελέκος αναφέρθηκε στους προηγούμενους δημάρχους, που δεν έκαναν διαχειριστικό έλεγχο, δίνοντας όμως έμφαση στον Κυριάκο Ντηνιακό.
Επιμένοντας, ο Βαγγέλης Ντηνιακός, ζήτησε να τεθεί το θέμα σε ψηφοφορία από το Δημοτικό Συμβούλιο διευκρινίζοντας ότι δεν πρόκειται για θέμα «ξεκαθαρίσματος λογαριασμών» αλλά ύπαρξης στοιχείων και αποδείξεων, που σε συνδυασμό με την οικονομική και λειτουργική κατάρρευση του Δήμου, πρέπει να διερευνηθούν σε οποιοδήποτε βάθος χρόνου, αν αυτό κριθεί απαραίτητο, «για να ξεκαθαρίσει επιτέλους ποιοι είναι εκείνοι που πραγματικά θέλουν το καλό της πόλης μας».
Τελικά, ο Δήμαρχος και η Διοίκηση του Δήμου απέφυγαν να θέσουν το θέμα σε ονομαστική ψηφοφορία και προχώρησαν στη συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

Πιο Δημοφιλή