ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 03 Φεβρουαρίου 2014 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

Το Χαϊδάρι είναι ο Δήμος με τις περισσότερες ανακοινωμένες υποψηφιότητες στη Δυτική Αθήνα.Τις προηγούμενες ημέρες ανακοινώθηκε σε κλειστό κύκλο φίλων και συνεργατών η υποψηφιότητα του κ. Βαγγέλη Ντηνιακού, δικηγόρου και γιού του πρώην Δημάρχου κ. Κυριάκου Ντηνιακού. Μία υποψηφιότητα που μπορεί να ανατρέψει πολλούς σχεδιασμούς , πολλών υποψηφίων.

Ταυτόχρονα , η αποχώρηση του σημερινού Δημάρχου , κ. Δημήτρη Μαραβέλια, έχει ανοίξει τους «ασκούς του Αιόλου» στην παράταξή του καθώς πρόσφατα η αντιδήμαρχος Καθαριότητας , κα Ελένη Καμπόλη, μαζί με τον κ. Γιάννη Κέντρη, τέως Αντιδήμαρχος, τον κ. Λεωνίδα Γιαννακόπουλο, πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης και δημοτικό σύμβουλο και τον κ. Φώτη Θεοδωρακόπουλο, δημοτικό σύμβουλο, ανακοίνωσαν την ανεξαρτητοποίησή τους από το συνδυασμό "Καλύτερο Χαϊδάρι" του Δημάρχου και προανήγγειλαν τη δημιουργία μιας νέας δημοτικής κίνησης. Η κα Ε. Καμπόλη και ο κ. Λ. Γιαννακόπουλος παραιτήθηκαν και από τις θέσεις Αντιδημάρχου και Προέδρου αντίστοιχα.Επικεφαλής της νέας κίνησης φέρεται η κα. Ελένη Καμπόλη.Υποψηφιότητά έχει δηλώσει πως θα θέσει και ο κ. Τάσος Λυμπέρης, αντιδήμαρχος σήμερα της Τεχνικής Υπηρεσίας ενώ το σκέφτεται και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα. Ελευθερία Τοκατλίδη.Η εικόνα αυτή στην παράταξη της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου έχει προκαλέσει αναταραχή και στο χώρο της ΝΔ όπου υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις για το πιο σχήμα πρέπει να υποστηριχθεί , ενώ δε λείπουν και φωνές που μιλούν είτε για εκ νέου υποψηφιότητα του κ. Μαραβέλια είτε για νέα πρόσωπα πέρα από τους υφιστάμενους Δημοτικούς συμβούλους που «έχουν κουράσει», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο σύμπραξης με υποψήφιο που δεν προέρχεται από το χώρο αυτό.Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποφασίσει να στηρίξει τον επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Πολίτες σε Δράση- Οικολόγοι Πράσινοι» κ. Θοδωρή Σπηλιόπουλο, και εκτιμά πως με την κρίση που περνά η Δημοτική Αρχή και με το «ρεύμα που διαθέτει η αξιωματική αντιπολίτευση» μπορούν να διεκδικήσουν το Δήμο με αξιώσεις.Υποψηφιότητα έχει ήδη ανακοινώσει ο σημερινός Πρόεδρος του ΑΣΔΑ, κ. Α. Μποζίκας, ο οποίος έχει συσπειρώσει μεγάλο τμήμα της παράταξης του κ. Τσατσαμπά, έχει ήδη προχωρήσει σε επαφές με πιθανούς υποψηφίους, έχει προγραμματίσει τα εγκάινια των γραφείων της παράταξής του για τις 5 Φεβρουαρίου και επιδιώκει ευρύτερη στήριξη στην υποψηφιότητά του.Η υποψηφιότητά του έχει προκαλέσει την οργή του κ. Τσατσαμπά ο οποίος φέρεται να βλέπει θετικά την υποψηφιότητα του κ. Ντηνιακού.Επίσης υποψήφιος θα είναι και ο Δ/νων Σύμβουλος του ΟΣΚ , κ. Ηρακλής Δρούλιας, ο οποίος επίσης επιδιώκει ευρύτερη στήριξη και έχει ήδη αναπτύξει σχέσεις με στελέχη και της παράταξης του κ. Μαραβέλια αλλά και του Κεντροαριστερού χώρου.Όλη αυτή η κατάσταση έχει δημιουργήσει ένα έντονο συναγωνισμό αλλά και έντονο παρασκήνιο και φήμες για το πόσοι θα είναι τελικά οι υποψήφιοι Δήμαρχοι στο Χαϊδάρι καθώς πολλοί είναι αυτοί που λένε πως «θα δούμε πολλές αποσύρσεις και τελικά θα ανατραπεί η σημερινή εικόνα των πολλών υποψηφιοτήτων».Για να δούμε....

Πιο Δημοφιλή