ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 27 Οκτωβρίου 2014 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

Δελτίο τύπου του επικεφαλής της Δημοτικής κίνησης Χαϊδαρίου ''ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ'' Αποστόλη Θεοφίλη.


Πέντε μήνες μετά το αποτέλεσμα των πρόσφατων δημοτικών εκλογών της 25ης Μαίου νιώθουμε την ανάγκη να επικοινωνήσουμε με όλους εσάς που μοιραζόμαστε καθημερινά τις ίδιες ανησυχίες και τα ίδια προβλήματα.

Η κίνηση μας,  η "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ"  έχει ως μόνη προτεραιότητα την αντιμετώπιση της δύσκολης καθημερινότητας που βιώνουμε όλοι και την ανάδειξη νέων αντιλήψεων απέναντι στην κατεστημένη νοοτροπία του «ωχαδερφισμού». Πιστεύουμε οτι για να γεννηθεί το καινούριο πρέπει να «θανατωθεί» το παλιό αλλά για να γίνει αυτό χρειάζεται επίμονος  και επίπονος αγώνας. Αυτόν τον αγώνα είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε όσες «πενταετίες» και να χρειαστούν για να έρθει στην πόλη μας οριστικά το νέο, το άφθαρτο. Συνεχίζουμε αυτόνομα και ανεξάρτητα την δύσκολη αλλά ταυτόχρονα ενδιαφέρουσα προσπάθεια μας να προχωρήσει το ΧΑΙΔΑΡΙ δυναμικα μπροστά μακριά από τους «φεουδάρχες» του χθές και τους κομματικούς «βαρώνους» του σήμερα.
Η αγάπη μας για την πόλη δεν έχει ημερομηνία λήξης, ούτε εξαρτήσεις απο ανούσια αξιώματα. Συνεργαζόμαστε Σταθερά ΜΑΖΙ 365 Μέρες το χρόνο ..

Γιατί ΜΕΝΟΥΜΕ στο ΧΑΙΔΑΡΙ

ΖΟΥΜΕ για το ΧΑΙΔΑΡΙ  ...!

Αποστόλης  Θεοφίλης

Πιο Δημοφιλή