ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2014 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

Συνάντηση δύο αρχηγών παρατάξεων από το Χαϊδάρι έλαβε χώρα τον Ιούλιο στον Αστέρα της Βουλιαγμένης και οι πληροφορίες λένε (γιατί και οι τοίχοι έχουν αυτιά) ότι είχαν εκτενή συζήτηση για τα Δημοτικά δρώμενα του Χαϊδαρίου, πως να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους και πως να «καθαρίσουν τους ενοχλητικούς».


Μαθεύτηκε, ότι ο ένας από τους «ενοχλητικούς»
είναι ένας φωτορεπόρτερ πρώην στενός συνεργάτης του ενός αρχηγού της παράταξης από το Χαϊδάρι.  Αυτός ο πρώην συνεργάτης, πήρε από το χέρι τον τότε μελλοντικό επικεφαλής παράταξης πέρυσι το καλοκαίρι, με απόλυτη μυστικότητα και τον πήγε σε ραντεβού που είχε κανονίσει ο ίδιος, με υψηλόβαθμο στέλεχος της κυβέρνησης μέσα στο μέγαρο της Βουλής για να πάρει το οκ και να κατέβει στις Δημοτικές εκλογές. Στην πορεία όμως και λίγο πριν τις εκλογές ο  συγκεκριμένος επικεφαλής της παράταξης γνωστό άτομο που το όνομά του, είναι συνυφασμένο με την ίντριγκα (αφού και όταν ήταν μέσα στα  πράγματα διέρρεε πληροφορίες σε εκδότη εντύπου, έδινε τους δικούς του και όλοι έψαχναν να βρουν πως τα μαθαίνει ο συγκεκριμένος εκδότης), αποκαλύφθηκε, ότι το παιχνίδι το είχε πουλήσει, όπως είχε πουλήσει και τον στενό συνεργάτη-φωτορεπόρτερ. Τότε, παραμονές των εκλογών, μόλις το πήρε χαμπάρι ο φωτορεπόρτερ, έφυγε από αυτό το άτομο σταμάτησε να ασχολείται μαζί του και πήγε αλλού να προσφέρει τις υπηρεσίες του και από τότε ο εν λόγω αρχηγός της παράταξης, δεν το έχει χωνέψει αυτό και προσπαθεί με διαφόρους τρόπους να τον βγάλει από την μέση. Στην αρχή, αμέσως μετά τις εκλογές, έβαζε και έπαιρναν τηλέφωνο σπίτι του και έλεγαν διάφορα, τώρα μεθοδεύει άλλα πράγματα, που είναι απόρροια από ότι πιστεύεται της συνάντησης στον Αστέρα της Βουλιαγμένης. Ακούσαμε, ότι το έμαθε αυτό ο φωτορεπόρτερ και ενοχλήθηκε τόσο πολύ, που ετοιμάζεται να αντιδράσει αναλόγως. Επίσης ακούσαμε ότι κάποιος έχει μαγνητοφωνήσει εν αγνοία τους τις μεταμεσονύχτιες συνομιλίες που είχε ο φωτορεπόρτερ με τον συγκεκριμένο αρχηγό και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει CD, όπου ακούγονται πολλά πράγματα για διαφόρους συνεργάτες, φίλους, υποψηφίους του και άλλων αρχηγών παρατάξεων (λέγεται ότι το CD είναι διάρκειας περίπου μιας ώρας). Ακούγονται λέξεις όπως «Κλέφτης, Λαμόγια, Καρι@λης, αυτή είναι Που#@ν@,  πήραν τόσα από εδώ, τόσα από εκεί» και άλλα πολλά ωραία πράγματα που δεν θα μείνει κανείς ασυγκίνητος στο Χαϊδάρι όταν ακούσουν το CD. Με τον ένα αρχηγό της παράταξης, ο φωτορεπόρτερ δεν έχει τίποτα απολύτως μαζί του, αντιθέτως με τον άλλο έχει, με αυτόν που είχε πάρει προσωρινά τις «ευχές» στην Βουλή που τον δούλευε από πέρυσι το καλοκαίρι και του ετοιμάζει μεγάλο χουνέρι εάν δεν σταματήσει να ενοχλεί, που θα το φυσάει και δεν θα κρυώνει!  Έπεται και συνέχεια...

 

πηγή : http://ovismatodotis.blogspot.gr

Πιο Δημοφιλή