ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 22 Μαΐου 2014 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο Χαϊδάρι. Μονομάχοι του δεύτερου γύρου ανεδείχθησαν ο Μιχάλης Σελέκος που έχει τη στήριξη του ΚΚΕ, κι ο Ανδρέας Μποζίκας ανεξάρτητος υποψήφιος επικεφαλής της παράταξης «Πάμε να ΕΝΩΣΟΥΜΕ   το Χαϊδάρι».


Εκτός δεύτερου γύρου έμεινε ο Βαγγέλης Ντηνιακός που πλασαρίστηκε ως ανεξάρτητος. Τόσο ο κ. Μποζίκας όσο και ο κ. Ντηνιακός, προέρχονται ιδεολογικά, από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Ντηνιακός, που ήρθε τρίτος, έσπευσε να εκδώσει ανακοίνωση με την οποία δηλώνει την στήριξη του στον υποψήφιο του… ΚΚΕ και όχι στον κοινής ιδεολογικής και κομματικής προέλευσης ( ΠΑΣΟΚ ) Ανδρέα Μποζίκα, όπως θα   επέβαλε η στοιχειώδης πολιτική λογική.
«Είναι αναγκαστικός μονόδρομος η στήριξη του συνδυασμού «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ», με επικεφαλής τον Μιχάλη Σελέκο» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Ντηνιακός, αιφνιδιάζοντας τους Χαϊδαριώτες.
Μαζί με τον αιφνιδιασμό, όμως, αυθόρμητα γεννώνται και μερικά, απλά ερωτήματα.
Απαντήστε, λοιπόν, κύριε Ντηνιακέ:
1. Ποια πολιτική σκοπιμότητα υποκρύπτει η στήριξη στην παράταξη του κ. Σελέκου; Μήπως η (ήκιστα ιδεολογική) στόχευση ότι η διοίκηση Σελέκου θα είναι μικράς διαρκείας και θα έρθει η σειρά του Βαγγέλη Ντηνιακού ως λύση σωτηρίας;  Αυτή η μύχια σκέψη υποκρύπτεται στην δήλωση του πατέρα Ντηνιακού όταν λέει ότι κι ο ίδιος στην πρώτη του εκλογή ήρθε τρίτος  και μετά έβγαινε πάντα πρώτος;

  1. Μήπως υπήρξαν υπόγειες και παρασκηνιακές πολιτικού χαρακτήρα συμφωνίες μεταξύ των κ.κ Σελέκου και Ντηνιακού που παραμένουν επτασφράγιστα μυστικά και ερήμην της κοινωνίας του Χαϊδαρίου; Και αν ναι, ποιές ακριβώς είναι;
  2. Αγνοείτε μήπως κ. Ντηνιακέ τι συνέβη σε γειτονικό δήμο του Χαϊδαρίου, αυτόν την Νίκαιας, που στο παρελθόν διοικήθηκε από υποψήφιο του ΚΚΕ; Αγνοείτε ότι ακολουθώντας εκείνος την κομμουνιστική λογική διαχείρισης – και πέρα από σύγχρονα πρότυπα δημάρχων-μάνατζερ – ο δήμος αυτός κατέρρευσε οικονομικά;
  3. Μήπως με την στήριξή σας στον υποψήφιο του ΚΚΕ – εφόσον εκλεγεί – θα συμβεί το ίδιο και στον δήμο Χαϊδαρίου;

Στα ερωτήματα αυτά, κύριε Ντηνιακέ, καλείστε να δώσετε πειστικές απαντήσεις, όχι σε μας, αλλά στους δημότες του Χαϊδαρίου. Το οφείλετε στους πολίτες που θα υποστούν, ενδεχομένως, τις επιπτώσεις των επιλογών σας.


πηγή : paraskhnio.gr

Πιο Δημοφιλή