ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 15 Αυγούστου 2018 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

Του Αντ. Δεωνά :

Δεκαπενταύγουστος...Μερικοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν ησυχάζουν και ας είναι σε διακοπές και επιλέγουν αυτές τις άγιες μέρες να ρίξουν τις «βόμβες» τους!

Νέα δεδομένα φαίνεται να δημιουργούνται στο Δήμο Χαϊδαρίου, καθώς έσκασε «μύτη» κι άλλος υποψήφιος Δήμαρχος

και φαίνεται ότι η τράπουλα των «υποψηφίων» ανακατεύεται και μοιράζεται εκ νέου. Ο συγκεκριμένος επίδοξος υποψήφιος Δήμαρχος, ο οποίος πολιτικά ανήκει στο χώρο του κέντρου, επικοινώνησε μαζί μας και ανακοίνωσε, ότι είναι έτοιμος να κατεβάσει δικό του Δημοτικό συνδυασμό το φθινόπωρο. Περισσότερες λεπτομέρειες, μόλις γυρίσει από τις διακοπές όπου βρίσκεται αυτή την στιγμή, ο «φίλος» του Pitsounicity...

Αντ. Δεωνάς

Το σίγουρο είναι, ότι η συγκεκριμένη νέα υποψηφιότητα για τη θέση του Δημάρχου, θα κάνει παλιούς, αλλά και νέους επικεφαλής να χάσουν τον ύπνο τους, αφού αυτή η υποψηφιότητα θα οδηγήσει πολλούς υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους,  στο να αναθεωρήσουν ό,τι έχουν συζητήσει μέχρι στιγμής και κάποιοι από αυτούς, αναμένεται να αναθεωρήσουν και να επισπεύσουν τη φυγή τους από τις παρατάξεις τους, για να «κωλύσουν» στο νέο υποψήφιο Δήμαρχο.

Όπως καταλαβαίνετε, το ν/σ Κλεισθένης, ανοίγει παιδίον δόξης λαμπρό και δίνεται η ευκαιρία σε όποιον θέλει, να αναμετρηθεί επί ίσοις όροις με τους υπόλοιπους υποψηφίους. Από την στιγμή μάλιστα όπως φαίνεται, ότι στο Χαϊδάρι, μόνο από τον χώρο της δεξιάς θα υπάρχουν τρεις υποψηφιότητες, καταλαβαίνει κανείς πόσες ακόμα παρατάξεις θα δημιουργηθούν και θα κατεβάσουν συνδυασμούς.... 

Ε ρε γλέντια...και τι έχει να γίνει !!!

Πιο Δημοφιλή