ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 02 Ιουλίου 2018 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

Το «χτίσιμο» μιας ειλικρινούς σχέσης και η αμφίδρομη επικοινωνία με τους Χαϊδαριώτες και τις Χαϊδαριώτισσες, αποτελούν για εμάς, τις βάσεις, πάνω στις οποίες θα διαμορφωθεί μια ευρεία κοινωνική «συμμαχία»,

που θα μετατραπεί σε ισχυρό πλειοψηφικό ρεύμα, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, με γνήσιο εκφραστή την δημοτική μας παράταξη και τελικό αποδέκτη, τον Χαϊδαριώτικο λαό. Κάθε μας κίνηση, κάθε μας ενέργεια, στοχεύει στην συμμετοχή των πολιτών στα κοινά της πόλης και επιζητά την ενεργό ανάμιξη τους στην καθημερινή μας προσπάθεια, για να μπορέσει να προετοιμαστεί κατάλληλα, εκείνη η ομάδα των ανθρώπων, που θα αναλάβει την διοίκηση του δήμου, την επομένη των εκλογών . Στο πλαίσιο αυτό, η «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ», είναι σε θέση να ανακοινώσει τις πρώτες πεντακόσιες υπογραφές συμπολιτών μας, στην ιδρυτική της διακήρυξη. Όμως, δεν σταματάμε εδώ. Στόχος μας, τον προσεχή Σεπτέμβριο, να ξεπεράσουμε τις χίλιες, φτάνοντας την, σε κάθε γωνία της πόλης. Η πρωτοφανής εμπιστοσύνη και η στήριξη «ψυχής» των Χαϊδαριωτών, στο ανιδιοτελές δημοτικό μας εγχείρημα, είναι συγκλονιστική. Τέσσερα χρόνια τώρα, δίνουμε μια δύσκολη αλλά αναγκαία «μάχη» για την ριζική ανανέωση του τοπικού αυτοδιοικητικού συστήματος που διαχειρίστηκε επί μακρόν την πόλη, οδηγώντας την, στην σημερινή μίζερη και «καταθλιπτική» εικόνα. Συνεχίζουμε, με σταθερά βήματα και συγκροτημένο σχέδιο δράσης να «δυναμώνουμε» την φωνή μας στην τοπική κοινωνία. Ο αγώνας, για να έχει η πόλη μας , μια αποτελεσματική και διαφανή διοίκηση, είναι υπόθεση που μας αφορά ΟΛΟΥΣ. «Κόμμα» μας ήταν και παραμένει το Χαϊδάρι.

Πιο Δημοφιλή