ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 30 Ιουνίου 2018 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

Ο επικεφαλής των Πολιτών σε Δράση Θοδωρής Σπηλιόπουλος, μετά από αίτημά του, συναντήθηκε με το Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας Θανάση Δημάκη.  

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν

η συζήτηση για τον καθορισμό οδικού χάρτη που θα επιταχύνει τις διαδικασίες για την απόδοση στο Δήμο Χαϊδαρίου της δημόσιας έκτασης των 220 στρεμμάτων στον Σκαραμαγκά και στη συνέχεια της αξιοποίησης τους. Η απόδοση και αξιοποίηση αποτελεί χρόνιο και πάγιο αίτημα των Χαϊδαριωτών με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Στην κατεύθυνση αυτή, οι Πολίτες σε Δράση, από την προηγούμενη χρονιά πραγματοποίησαν μια σειρά από ενέργειες όπως δέκα τουλάχιστον παρουσιάσεις της αναπτυξιακής μας πρότασης με τίτλο «Μονοπάτια Πολιτισμού» - Αξιοποίηση Ακτής Σκαραμαγκά, που έχουν καταθέσει και στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Ο Γενικός Γραμματέας επανέλαβε τη δέσμευση της κυβέρνησης ο συγκεκριμένος χώρος να διατεθεί στο Δήμο προς όφελος των κατοίκων της περιοχής.
Στην  κατεύθυνση αυτή και προς ενίσχυση της διάθεσης να επιλυθούν τα διαπιστωμένα προβλήματα, που αφορούν στην αξιοποίηση της περιοχής,  θα συνεχιστεί ο κύκλος επαφών με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ΕΤΑΔ Α.Ε.) και το Διευθύνοντα Σύμβουλο Γιώργο Τερζάκη.

Πιο Δημοφιλή