ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Δημιουργηθηκε στις 20 Ιουνίου 2018 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

Στο πλαίσιο των ενημερώσεων που ήδη έχουν ξεκινήσει με την ανάληψη των καθηκόντων από το νέο ΔΣ της ΔΗΜΤΟ ΝΔ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου της κ. Αντωνιάδη Ιορδάνη

με τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους και ενεργών μελών της ΝΔ Θεοδωρακόπουλο Φώτη, Κέντρη Ιωάννη και Τοκατλίδη Ελευθερία. Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση από τους Δημοτικούς Συμβούλους για τα συνεχώς αυξανόμενα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Χαϊδάρι και η πορεία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019. Κοινό συμπέρασμα είναι ότι μέσα από το καινούργιο αυτοδιοικητικό πλαίσιο που φέρνει ο «Κλεισθένης» μόνο μία φιλελεύθερη δημοτική παράταξη μπορεί να δώσει λύσεις στα χρόνια προβλήματα του Δήμου μας. Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τους συμβούλους της παράταξης για την ενημέρωση και ανέφερε ότι η ΔΗΜΤΟ ΝΔ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ είναι ανοικτή σε όλους τους Χαϊδαριώτες και αφού ενημερώσει το ΔΣ και τον Υπεύθυνο της Γραμματείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΔΗΜΤΟ, θα ακολουθήσουν και άλλες ευρύτερες συναντήσεις με αυτοδιοικητικά στελέχη της παράταξης με σκοπό την καταγραφή, αξιολόγηση και κατηγοριοποίηση των θεμάτων που απασχολούν τους δημότες και την ανάληψη πρωτοβουλιών για την επίλυση των προβλημάτων.

Πιο Δημοφιλή