ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 08 Ιουνίου 2018 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις ξεκίνησαν και μαζί με αυτές ένας δύσκολος «αγώνας» για τους μαθητές και τις μαθήτριες. Με θετική διάθεση, ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση,

είναι σίγουρο ότι θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν με επιτυχία τις κοπιαστικές προσπάθειες ετών και να εξασφαλίσουν την είσοδο τους στο εκπαιδευτικό ίδρυμα που επιθυμούν. Ακόμη, και εάν όμως δεν έρθει η επιτυχία, τα νέα παιδιά πρέπει να γνωρίζουν ότι οι Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι η αρχή μιας πορείας και όχι το τέλος της. Τα όνειρα είναι κάπου εκεί έξω και τους περιμένουν να τα κυνηγήσουν. Η ζωή είναι γεμάτη επιτυχίες και αποτυχίες, χαμένες «μάχες» και κερδισμένους «πολέμους». Με δημιουργικό και μόνο άγχος, με την ενδεδειγμένη ψυχολογική υποστήριξη γονέων και εκπαιδευτικών, οι διαγωνιζόμενοι και οι διαγωνιζόμενες, θα μπουν στον «στίβο» των φετινών πανελλαδικών με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας. Σε κάθε περίπτωση όμως, η ζωή δεν σταματά εδώ. Απλά, ένα ακόμη «όμορφο» και απαιτητικό ταξίδι της, μόλις ξεκίνησε. Καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα, στους μαθητές και στις μαθήτριες. Καλή δύναμη, στους εκπαιδευτικούς, για την τιτάνια προσπάθεια, που καταβάλουν καθημερινά για να δώσουν γνώση στην νεολαία μέσα σε ένα άκρως προβληματικό εκπαιδευτικό τοπίο. Και τέλος, δικαίωση για τους γονείς, -που εν μέσω πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης- στερούνται αρκετά πράγματα για να παράσχουν στα παιδιά τους το ακριβοπληρωμένο εν Ελλάδι, «δικαίωμα» σπουδών.

Πιο Δημοφιλή