ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 31 Μαΐου 2018 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

Φτώχεια και ανεργία αποτελούν τα βασικά προβλήματα του Δήμου Χαϊδαρίου, όπως υπογράμμισε ο Δήμαρχος Μιχάλης Σελέκος κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα με τον ανεξάρτητο Βουλευτή B’ Aθηνών Χάρη Θεοχάρη.

«Ουρές στο δημαρχείο για 8μηνη απασχόληση.1000 οικογένειες χωρίς εισόδημα δέχονται τρόφιμα με πρωτοβουλία του δήμου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σελέκος.

Το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για ανέργους άνω των 55 ετών έχει κριτήρια που αποκλείουν τους περισσότερους από τους εν δυνάμει δικαιούχους. Το πλαφόν ποσού έχει ως αποτέλεσμα μόλις 6 δημότες να ωφεληθούν από αυτό.

«Οι άνθρωποι που απέχουν ελάχιστα από τη σύνταξη και έμειναν χωρίς δουλειά πρέπει να στηριχθούν, το πρόγραμμα αυτό είναι κρίσιμο για την κοινωνική συνοχή», παρατήρησε ο κ. Θεοχάρης και δεσμεύτηκε να καταθέσει ερώτηση στη Βουλή για το ύψος των κονδυλιών που έχουν αξιοποιηθεί, αλλά και για τη διεύρυνση των κριτηρίων που θα αυξήσει τον αριθμό των δικαιούχων.

Πιο Δημοφιλή