ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 12 Μαΐου 2018 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

Είναι κοινή πεποίθηση όλων μας  ότι οι ανοικτές δημοκρατικές διαδικασίες με διευρυμένη συμμέτοχη των ενεργών συμπολιτών μας 

θα αποτελέσουν την απαρχή της επιστροφής στην κανονικότητα.
Επιθυμία μου μαζί με τους συνυποψήφιους και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο να αναδιοργανώσουμε την Δημοτική  μας Οργάνωση ώστε να αποτελεί  πόλο αποφάσεων για θέματα που απασχολούν  την περιοχή μας και γενικότερα την κοινωνία μας
Για να αλλάξουμε σελίδα πρέπει με πραγματικά επιχειρήματα και όχι λαϊκίστικες κορώνες να πείσουμε τους συμπολίτες μας ότι η υλοποιήσει των απαραιτήτων μεταρρυθμίσεων είναι ο μόνος δρόμος  για να βγούμε από την κρίση και να πάρει πλέον η χώρα πραγματική αναπτυξιακή πορεία.
Η αναπτυξιακή πορεία δεν πρόκειται ποτέ να έρθει από μια κυβέρνηση σουρεαλιστικών καταστάσεων , μας περιμένει όλους πολύ δουλειά και είμαι απόλυτα πεπεισμένος  ότι όλοι μαζί θα το πετύχουμε.
Δεν περισσεύει κανείς  και είναι όλοι ευπρόσδεκτοι να συμμετέχουν σε αυτό το προσκλητήριο της Νέας Δημοκρατίας και του αυριανού πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
Σέβομαι όλες και όλους που κατέρχονται  σε αυτήν την εκλογική διαδικασία, δεν αντιδικώ  με κανέναν, και τους εύχομαι   καλή  δύναμη.
Καλώ όλους του Νεοδημοκράτες του Χαϊδαρίου  να πλαισιώσουν το νέο ΔΣ  ώστε η νέα διοίκησή  που θα προκύψει την 13η Μαΐου  να καταστεί ένα  όργανο που  θα αφουγκράζεται θα συνδιαλέγεται με την κοινωνία και θα έχει  καθοριστικό λόγο για τα τεκταινόμενα στην περιοχή .

Πιο Δημοφιλή