ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 04 Απριλίου 2018 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

Ο Δήμος Χαϊδαρίου ενημερώνει τους κατοίκους της πόλης μας ότι, με τη λήξη των συμβάσεων εργασίας των παρατασιούχων εργαζομένων στην καθαριότητα και μέχρι την αναπλήρωσή τους

το αμέσως επόμενο διάστημα από το νεοπροσληφθέν προσωπικό, η υπηρεσία της καθαριότητας του Δήμου μας δε θα μπορεί να λειτούργεήσει με πληρότητα. Η συγκεκριμένη κατάσταση είναι προσωρινή, μιας και ολοκληρώνονται τις επόμενες ημέρες οι διαδικασίες πρόσληψης και ανάληψης εργασιών από το νέο προσωπικό. Ωστόσο, ως Δημοτική Αρχή είχαμε προειδοποιήσει από καιρό την Κυβέρνηση και τον αρμόδιο υπουργό για τον κίνδυνο να διαμορφωθεί ένα τέτοιο κενό.

 Η Κυβέρνηση δεν έκανε δεκτό το δίκαιο αίτημα των εργαζόμενων και του Δήμου για τη μονιμοποίηση όλου του υπάρχοντος προσωπικού και την επιπλέον πρόσληψη των αναγκαίων εργαζόμενων, για την πλήρη κάλυψη των κενών, μέχρι να λειτουργεί απρόσκοπτα η υπηρεσία. 

 Ακόμα και μετά την ψήφιση του νόμου, ο Υπουργός δεν έκανε δεκτή την πρόταση της Δημοτικής Αρχής για επιπλέον παράταση του υπάρχοντος προσωπικού, ώσπου να διοριστούν και να ξεκινήσουν την εργασία τους οι νέοι εργαζόμενοι. Η δύσκολη κατάσταση που περιήλθαν οι υπηρεσίες καθαριότητας όλων των Δήμων που στηρίζεται η λειτουργία τους σε συμβασιούχους εργαζόμενους είναι αποκλειστική ευθύνη της Κυβέρνησης. Με όλες τις εναπομένουσες δυνάμεις, τις εορταστικές ημέρες του Πάσχα, η υπηρεσία θα προσπαθήσει να διατηρήσει την πόλη μας σε ικανοποιητικό επίπεδο καθαριότητας. Ως εκ τούτου, καλούνται όλοι οι κάτοικοι να λάβουν υπόψη τους αυτό το γεγονός περιορίζοντας, κατά το δυνατόν, την εναπόθεση των απορριμμάτων στους κάδους. Επίσης, χρειάζεται να περιοριστούν οι κοπές κλαδιών και να μην τα εναποθέτουν σε δημόσιους χώρους, ενώ, τέλος, απαγορεύεται η εναπόθεση μπαζών και λοιπών οικοδομικών υλικών στους κάδους αλλά και έξω από αυτούς. Ευχαριστούμε για την κατανόηση, ελπίζουμε οι κάτοικοι της πόλης μας να αφουγκραστούν την επείγουσα κατάσταση και να ανταποκριθούν στις παραπάνω οδηγίες.

Πιο Δημοφιλή