ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 26 Μαρτίου 2018 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

Την Τετάρτη 21 Μαρτίου στις 19:30 πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία η εκδήλωση της Β5 Νομαρχιακής Ο.Ν.Ν.Ε.Δ. στο αμφιθέατρο εκδηλώσεων του Δημαρχείου Χαϊδαρίου

με θεματικές ενότητες «Ευρωπαϊκή Πρακτική  και Τοπική Αυτοδιοίκηση». Ομιλητές ήταν ο πρωην Υπουργός Δημόσιας Τάξης και τομεάρχης της Ν.Δ. , κ.Βασίλης Κικίλιας, ο πρώην Πρόεδρος της Ο.Ν.Ν.Ε.Δ, πρώην Ευρωβουλευτής και Δημαρχός Γλυφάδας, κ. Γιώργος Παπανικολάου και ο πρώην Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δημου Χαιδαριου και επικεφαλής της παράταξης μας «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ» κ. Αποστόλης Θεοφίλης. Την εκδήλωσαν τίμησαν μεταξύ άλλων, το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ν.Δ. κ. Στεφανός Σταμούλης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Αιγάλεω κ. Γιάννης Γκίκας, ο δημοτικός σύμβουλος του Δημου Αιγάλεω, ο  πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αιγάλεω και Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Ηλίας Μάνδρος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ιλίου κ. Μπάμπης Καούκης, ο Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Νίκος Γρεντζελός, ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Ο.Ν.Ν.Ε.Δ. κ. Ανδρέας Καρασαρίνης, ο προεδρός της Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ. Περιστεριού Λινάρδος Καλαμοτουσάκης, ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Πετρουπόλεως  κ. Κωνσταντίνος Χριστόπουλος, ο πρώην πρόεδρος του Π.Σ.Ε.Ε.Π. , εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ. Σ. της Ελληνικά Πετρέλαια και μέλος της πολιτικής επιτροπής της Ν.Δ. κ. Παναγιώτης Οφθαλμίδης, ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. της εταιρείας Ε.Κ.Ο Α.Β.Ε.Ε. κ. Παναγιώτης Περουτσέας, ο Γραμματέας Τύπου του σωματείου εργαζομένων της «Π.Ε.Π.Ε.Κ.Ο.» κ. Στέλιος Μαγγανιώτης, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. κα. Μαριάνθη Καφετζή, ο πρόεδρος της  Β1 Νομαρχιακής Οργάνωσης  Ν.Δ. κ. Αλέξανδρος  Σπύρου, ο υποψήφιος πρόεδρος της Β5 Νομαρχιακής. Ν.Δ.  κ. Αλεξανδράτος Μπάμπης, ο  πρόεδρος της Τοπικής Οργανωσής Ν.Δ. Χαιδαριου κ. Μάριος Χριστόπουλος, η αντιπροεδρός της Ο.Ν.Ν.Ε.Δ. Χαιδαρίου κα.Ελευθερία Καρανίκα, ο Γραμματέας Ο.Ν.Ν.Ε.Δ. Χαϊδαρίου κ.Σωτήρης Σαμπάνης, η πρώην Πρόεδρος της Ο.Ν.Ν.Ε.Δ. Χαϊδαρίου κα. Μαργαρίτα Γιαννοπούλου , ο πρώην Αντιδήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Νίκος Παναγιωτάτος, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Χαιδαρίου  κ. Φώτης Μαραβέλιας, ο εκπρόσωπος του Γραφείου του Βουλευτή Επικρατείας  κ. Θεοδωρού  Φορτσάκη, κ. Φώτιος Κουγιού και πλήθος κόσμου. Την ευθύνη του συντονισμού της πρωτοποριακής αυτής συζήτησης την είχε η γνωστή δημοσιογράφος κα. Πηνελόπη Γαβρά ενώ το πρόσταγμα της εκδήλωσης ο δραστήριος Προεδρός της Β5 Νομαρχιακής  Ο.Ν.Ν.Ε.Δ. κ. Σπύρος Ζησιμόπουλος.
 

Πιο Δημοφιλή