ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 01 Μαρτίου 2018 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

Επιστολή (mail) της Σοφίας Ρόμπολα όπου ανακοινώνει την πρόθεσή της να είναι υποψήφιος Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Χαϊδαρίου στις εκλογές του Μαΐου.


Σοφία Ρόμπολα : Θέτω στη διάθεσή του κόσμου της Νέας Δημοκρατίας στο Χαϊδάρι την υποψηφιότητα μου ως Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ στις επικείμενες εκλογές που θα διεξαχθούν τον Μάιο. Μπορεί η αποτελεσματικότητα να είναι γένους θηλυκού, κατά την προσωπική μου όμως άποψη εξαρτάται από τον πρότερο επαγγελματικό και οικογενειακό βίο του καθενός. Πρωταρχικός μου στόχος είναι μια τοπική ανοιχτή σε όλους. Στους παλιούς και στους νέους, στους μεν και στους δε. Γιατί οι παλιοί μπορούν να μας δώσουν την εμπειρία τους και η διαφωνία μεταξύ των μεν και των δε, ενισχύει μια δημοκρατική σχέση. Μια τοπική λοιπόν όπου όλοι μαζί θα μπορούμε να μιλάμε στοχευμενα σε ένα στρογγυλό τραπέζι με γνώμονα πάντα το καλό της Νέας Δημοκρατίας. Αν θέλουμε να πάμε μπροστά θα πρέπει να γυρίσουμε τη πλάτη σε πρακτικές τους παρελθόντος. Αυτό πληρώνουμε σήμερα ως κοινωνία.
Σας ευχαριστώ!!!
Ρομπολα Σοφία

Πιο Δημοφιλή