ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 02 Μαΐου 2014 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

Η δημοτική κίνηση ''ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ- ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ'' και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Θοδωρής Σπηλιόπουλος παρουσίασαν το πρόγραμμα του συνδυασμού και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαίου 2014.

Στην παρουσίαση παραβρέθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη.
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Θοδωρής Σπηλιόπουλος είπε τα εξής:
Οι μεγάλοι στόχοι χρειάζονται την βαθειάπίστη και την ανιδιοτελή συμμετοχή. Οι κοινωνικές ανατροπές έχουν ανάγκη την συνεχή επαγρύπνηση και την απόλυτηαφοσίωση. Οι ανθρωποκεντρικές ιδέες φυτρώνουν στους ανοιχτούς ορίζοντες και  στα καθάρια βλέμματα. Η ανόθευτη Αυτοδιοίκηση είναι διάφανη και είναι οραματική.
Όμως όλα αυτά είναι οι Άνθρωποι.   Οι δικοί μας Άνθρωποι. Μόνο που οι δικοί μας Άνθρωποι δεν μπαίνουν σε  εισαγωγικά («»), γιατί είναι οι δικοί σας Άνθρωποι. Είστε όλοι εσείς. Είναι το Χαϊδάρι του Κέντρου, του Δάσους, του Δαφνιού, της Αφαίας, της Γρηγορούσας. Είναι το Χαϊδάρι της Αστυθέας, του Ελαιώνα, των Κουνελιών και του Προφήτη Ηλία.
Είναι το Χαϊδάρι της εργασίας και των ανέργων του. Είναι το Χαϊδάρι των ημερομίσθιων, των μισθωτών, των επαγγελματιών, των αυτοαπασχολούμενων. Είναι το Χαϊδάρι των επιστημόνων και των καλλιτεχνών. Είναι το Χαϊδάρι όλων των ηλικιών, των ανδρών και των γυναικών. Είναι το Χαϊδάρι των Συλλόγων, των Σωματείων και των Κινημάτων. Είναι, πάνω από όλα, το Χαϊδάρι της ανιδιοτέλειας και της διαφάνειας και το Χαϊδάρι που δεν συναλλάχτηκε ποτέ και με  καμία εξουσία.
Αυτό είναι το δικό μας Χαϊδάρι. Αυτοί είναι οι Άνθρωποι του. Αυτοί οι Άνθρωποι του είναι στο ψηφοδέλτιο μας. Με χαρά και με περηφάνια (που με βάλανε μπροστά) τους παρουσιάζω.

Πιο Δημοφιλή