ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 16 Ιανουαρίου 2018 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

Τη Δευτέρα 15 Γενάρη πραγματοποιήθηκε διευρυμένη σύσκεψη των εμπλεκόμενων φορέων για την έναρξη της κατασκευής του μεγάλου αντιπλημμυρικού έργου επί της Λεωφόρου Αθηνών.

Η σύσκεψη έγινε στο γραφείο του Δημάρχου Χαϊδαρίου. Στη σύσκεψη παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος, ο Αντιδήμαρχος της Τεχνικής Υπηρεσίας Κώστας Σταθάς, ο Αντιδήμαρχος Περιστερίου Παναγιώτης Λύκος, ο Διευθυντής της τεχνικής Υπηρεσίας Έργων Περιφέρειας Αττικής Αλέξανδρος Καλογερόπουλος, o εκπρόσωπος της ανάδοχης εταιρίας του έργου ΙΛΙΟΝ ΕΛΚΑΤ Ελευθέριος Βρέντας, οι Διευθυντές Τεχνικών Υπηρεσιών των Δήμων Περιστερίου και Χαϊδαρίου Κλεάνθης Ματθαίος και Παναγιωτάκου Γιώτα, αντίστοιχα, καθώς και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες. Στην εισήγησή του ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίηση του διότι έπειτα από δεκαετίες αγώνων, διεκδικήσεων αλλά και καταστροφών από τα πλημμυρικά φαινόμενα, με αυτό το έργο μπορεί να μπει τέλος στην ταλαιπωρία των κατοίκων της περιοχής του Δάσους και του κεντρικού Χαϊδαρίου που σε κάθε έντονη βροχόπτωση καταστρέφονταν το βιός τους. Είναι πολύ σημαντικό, συνέχισε, οι υπηρεσίες να συνεργαστούν προκειμένου να ξεπεραστούν οι μεγάλες δυσκολίες περάτωσης του ενός απαιτητικού έργου, ενώ δεσμεύτηκε σε ότι αφορά το Δήμο να παρέχει το γρηγορότερο δυνατόν κάθε διευκόλυνση. Το έργο αναμένεται να ξεκινήσει τέλη Γενάρη, ενώ το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης είναι 15 μήνες.

 

Πιο Δημοφιλή