ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 14 Δεκεμβρίου 2017 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

Με ιδιαίτερη επιτυχία διοργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017, στη γεμάτη κόσμο αίθουσα της Εστίας Κρητών Χαϊδαρίου,

η εκδήλωση της Εστίας και του Δήμου Χαϊδαρίου για την 151η Επέτειο του Ολοκαυτώματος της Ιεράς Μονής Αρκαδίου και την 104η Επέτειο Ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα. Στον χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος της Εστίας, Απόστολος Χριστοδουλάκης, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Εστίας, τον Δήμο Χαϊδαρίου αλλά και όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Ο κ. Χριστοδουλάκης τόνισε πως οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις γίνονται «για να γνωρίζουμε από που προερχόμαστε, πως ενήργησαν οι πατέρες μας και για να παραδειγματιζόμαστε». Τον Δήμο Χαϊδαρίου εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητικών και Πολιτιστικών Υπηρεσιών, Νίκος Καραγιάννης, ο οποίος, μιλώντας εκ μέρους του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου, ευχαρίστησε την Εστία Κρητών για την φιλοξενία και την πρόσκληση, αναφέροντας πως τέτοιες εκδηλώσεις είναι πολύ σημαντικές και υπογραμμίζοντας πως η Κρήτη «με τους λεβέντες μπροστά, τα έβαλε με έναν πανίσχυρο τουρκικό ζυγό και τα κατάφερε, κάτι που αποτελεί ένα πολύ σοβαρό δίδαγμα για το σήμερα». Οι παραβρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και τη μικρού μήκους ταινία «Κρήτη - Πορεία προς την Ένωση 1821 – 1913» αλλά και καλλιτεχνικό (μουσικό - χορευτικό) πρόγραμμα.

Πιο Δημοφιλή