ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 27 Νοεμβρίου 2017 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

Ο Δήμος Χαϊδαρίου, σε συνεργασία με τη Β’ Ψυχιατρική Κλινική του Π.Γ.Ν. «Αττικόν» και με τη συμμετοχή του Καλλιτεχνικού Πνευματικού Συλλόγου Αιγάλεω «ΘΕΟΙΝΑΜΑΚ»

διοργάνωσαν τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017 ημερίδα με τίτλο «Το δικαίωμα να είσαι παιδί - Δικαίωμα στη χαρά και την ψυχαγωγία», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού.
Την παιδική θεατρική παράσταση «Τα καινούργια ρούχα του βασιλιά» του προγράμματος παρακολούθησαν περίπου 200 παιδιά, συνοδεία δασκάλων, από το 10ο και 4ο Δημοτικό Σχολείο Χαϊδαρίου, της Ε’ και Στ’ Τάξης.
Στην ημερίδα παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου, Μιχάλης Σελέκος, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Γ' Αθήνας, Αδάμ Στάμος, καθώς επίσης και ο Διευθυντής της Β΄ Ψυχιατρικής Κλινικής του Π.Γ.Ν. «Αττικόν», Αθανάσιος Δουζένης.
Όπως τόνισε, ο κ. Σελέκος «όλο και περισσότερα παιδιά ζουν στην φτώχεια, στους πολέμους, δουλεύουν από την παιδική ηλικία, δεν έχουν τη δυνατότητα να πάνε σχολείο, πνίγονται στις θάλασσες για να ξεφύγουν από τον πόλεμο», υπογραμμίζοντας πως δεν θα πρέπει να κλείνουμε τα μάτια σε αυτά τα προβλήματα αλλά να αγωνιστούμε για ένα κόσμο που τα παιδιά θα είναι στο επίκεντρο για να έχουν καλύτερες συνθήκες ζωής με αναβαθμισμένα δικαιώματα. «Αυτήν την έκκληση κάνουμε και θα πρέπει να εσείς, όσο μπορείτε και μεγαλώνοντας, να αξιοποιήσετε τις γνώσεις που θα αποκτήσετε και να έχετε σαν σκοπό σας να βοηθήσετε τους συνανθρώπους σας, όλους εκείνους που έχουν ανάγκη» πρόσθεσε ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου.
Ο κ. Δουζένης μίλησε και αυτός με τη σειρά του για τα δικαιώματα του παιδιού, αναφέροντας στους μικρούς θεατές πως «θα πρέπει να ξέρετε πως έχετε πολλά δικαιώματα και πρέπει να είστε σίγουροι ότι δεν θα κάνετε πράγματα που δεν θέλετε να κάνετε. Αλλά βεβαίως έχετε και μερικές υποχρεώσεις». Ο κ. Στάμος υπογράμμισε πως είναι σημαντικό στην εποχή μας να προάγουμε την ψυχική υγεία, «να μάθουμε να συνεργαζόμαστε, να αλληλοβοηθούμαστε, να αγαπάμε ο ένας τον άλλον και να περνάμε όμορφα στο σχολείο. Γιατί τα παιδικά μας χρόνια είναι τα καλύτερα». 

Πιο Δημοφιλή