ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 25 Απριλίου 2014 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση


Απάντηση της Μαίρη Παλάντζα στο κείμενο της Ανδρομάχης Χρυσομάλη  «καρφώνοντας» παράλληλα τον αδερφό της.
 

ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ: «και συ μαζί μου, τέκνον μου, θα είσαι να δουλεύεις με κόπον σ΄ έργα ουτιδανά» ΙΛΙΑΔΑ - ΡΑΨΩΔΙΑ Ω΄

Μας ήρθε ο συνειρμός έτσι αυτόματα, διαβάζοντας τη δήλωση ανεξαρτητοποίησης - αποχώρησης της ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ ΧΡΥΣΟΜΑΛΗ από τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό "Ενώνουμε το Χαϊδάρι".

Έτσι ανεξάρτητη και χωρίς εξαρτήσεις η όμορφη Ανδρομάχη, στη δήλωσή της κατακεραυνώνει τις "πελατειακές σχέσεις" στο Δήμο Χαϊδαρίου και καλά κάνει, αφού το νιώθει, το πιστεύει και το… εισπράττει σαν τέτοιο.
Εμείς όμως εισπράττουμε και την άλλη πλευρά του φεγγαριού. Παραφράζοντας λίγο το κείμενο της εισαγωγής μπορεί "το τέκνον μου" να γίνει "αδελφέ μου" και τα "έργα ουτιδανά" να παραμείνουν!
Ας τα πούμε λοιπόν όπως έχουν και ας κοιταχθούμε κατάματα: Λεωνίδας Χρυσομάλης, 41.820 ευρώ από το Δήμο Χαϊδαρίου, επί δημαρχίας Μαραβέλια -κατά την Ανδρομάχη Χρυσομάλη «δημαρχία κακοδιαχείρισης»– μέσω ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. για πολιτιστικές εκδηλώσεις. Τις εκδηλώσεις αυτές πραγματοποιούσαν πριν εργαζόμενοι του Δήμου και όχι ο ιδιώτης Χρυσομάλης (ως αντιπρόεδρος).
Αγαπητή Ανδρομάχη, το αναμφισβήτητο ταλέντο, οι γνώσεις, η προσφορά, η ομορφιά είναι δεδομένα. Μια τρανταχτή λεπτομέρεια απουσιάζει και θλίβει: Η ευγένεια.
«Και λύπη θα΄σαι αμίλητη», από τον ίδιο Θρήνο της Ανδρομάχης, του Ομήρου. Εξαιρετικά αφιερωμένο. Αυτογνωσία… Παλάντζα Μαίρη Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος του Συνδυασμού "Πάμε να Ενώσουμε το Χαϊδάρι"

Πιο Δημοφιλή