ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 23 Απριλίου 2014 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση


Δημοτική Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαϊδαρίου
Τη Δευτέρα του Πάσχα σε σύσκεψη της Δημοτικής Κίνησης  "Ενώνουμε το Χαϊδάρι" ενημερωθήκαμε επίσημα από τον επικεφαλής Ανδρέα Μποζίκα ότι βρίσκεται σε εξέλιξη σχέδιο συμμαχίας με το συνδυασμό του Τάσου Χαλκιά, δηλαδή με την παράταξη Μαραβέλια.
Η απόλυτη διαφωνία μου με μια πιθανή συμμαχία με την παράταξη Μαραβέλια είναι γνωστή στον Ανδρέα Μποζίκα, άσχετα αν ανέλαβε  επικεφαλής της παράταξης Μαραβέλια ο Τάσος Χαλκιάς.

Διαφωνώ γιατί πρόκειται για την παράταξη μιας αποτυχημένης  διοίκησης στο Δήμο.
Διαφωνώ γιατί πρόκειται για την παράταξη στην οποία εγώ και άλλοι συνάδελφοι Δημοτικοί Σύμβουλοι ασκούμε τεκμηριωμένη αντιπολίτευση επί 7,5 χρόνια.
Διαφωνώ γιατί πρόκειται για την παράταξη μιας Διοίκησης που άσκησε μια τουλάχιστον προβληματική και προσβλητική οικονομική διαχείριση στο Δήμο, μιας Διοίκησης που δεν ασχολήθηκε με τα σοβαρά προβλήματα της Πόλης και των Δημοτών.
Συμφωνώ με συνεργασιές στην Αυτοδιοίκηση και κατέθετα προτάσεις συνεργασίας.
'Ολα αυτά τα είχα εκφράσει εγκαίρως στον επικεφαλής μας και είχα την εντύπωση ότι συμφωνούσαμε. Φυσικά τα εξέφρασα και στη σύσκεψη της δημοτικής μας κίνησης. Όμως ο Ανδρέας Μποζίκας μας έκανε καθαρό ότι επιμένει στην άποψή του να προχωρήσει η συνεργασία με την ομάδα Μαραβέλια. Είναι προφανές ότι έχουμε διαφορετική άποψη σχετικά με την έννοια "Ενώνουμε το Χαϊδάρι".
Σε μια τέτοια επιλογή που αντιτίθεται στις βασικές αρχές που πιστεύω για την Αυτοδιοίκηση προφανώς δεν μπορώ να ακολουθήσω.

Πιο Δημοφιλή