ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 2017 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

Το παραδοσιακό Ηπειρώτικο Πανηγύρι είναι ένας θεσμός που ο Σύλλογος Ηπειρωτών Χαϊδαρίου δίνει ιδιαίτερη προσοχή κάθε χρόνο και στέφεται με απόλυτη επιτυχία.

Έτσι λοιπόν και φέτος, με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το «Παραδοσιακό Ηπειρώτικο Πανηγύρι» στο Χαϊδάρι στην πλατεία του Δημαρχείου το Σάββατο 16/9/2017 Η συμμετοχή των Ηπειρωτών Χαϊδαρίου αλλά και των φίλων του συλλόγου ήταν κι αυτή τη φορά ιδιαίτερα ικανοποιητική. Ο Πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Σούκης απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό, ακολούθησε ο Δήμαρχος Μιχάλης Σελέκος και ξεκίνησε η εκδήλωση με τα χορευτικά του συλλόγου.Το κέφι δεν έλειψε και το γλέντι κράτησε μέχρι το πρωί. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος, ο Υπουργός Γιάννης Μπαλάφας, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Παντελάρος, οι επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων Ανδρέας Μποζίκας, Βαγγέλης Ντηνιακός και Θοδωρής Σπηλιώπουλος, οι Αντιδήμαρχοι : Νίκος Καραγιάννης,  Κώστας Βορέας, Ναουαφ Δαουάχερ, Παναγιώτης Μοσχονάς και Μόσχος Χουδελούδης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Λεωνίδας Βουλγαρίδης και Ειρήνη Γεωργιάδη. Επίσης στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Χαϊδαρίου Μάριος Χριστόπουλος.

 

 

 

 

 

 

 

Πιο Δημοφιλή