ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 02 Σεπτεμβρίου 2017 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

Επισκευές σε κατεστραμμένα παγκάκια σε όλες τις πλατείες της πόλης! Έχει ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα

η αντικατάσταση σπασμένων και φθαρμένων πινακίδων σε όλους τους δρόμους του Δήμου μας. Σκοπός αυτής της ενέργειας είναι η διαμόρφωση προϋποθέσεων ασφαλούς οδήγησης για τα οχήματα που κινούνται στους δρόμους της πόλης. Πρόκειται για ένα έργο ζωτικής σημασίας μιας και η τελευταία αντικατάσταση πινακίδων πραγματοποιήθηκε αρκετά χρόνια πριν. Η αντικατάσταση πραγματοποιείται πρώτα στις κεντρικές αρτηρίες και ύστερα στους καθέτους και παράλληλους δρόμους εκατέρωθεν των κεντρικών οδών. Μερικές από τις οδούς που έχουν πραγματοποιηθεί εργασίες αντικατάστασης είναι οι: Στρατάρχου Καραϊσκάκη, Αγωνιστών Στρατοπέδου Χαϊδαρίου, Φαβιέρου, Παπανδρέου, Ηρώων Πολυτεχνείου, Σατωβριάνδου, Κυπρίων Αγωνιστών, Σουκατζίδη, Μπουμπουλίνας, Σωκράτους κ.α. Τις επόμενες ημέρες συνεργείο του Δήμου θα αντικαθιστά τα παλιά σήματα με νέα στις γειτονιές της Γρηγορούσας ενώ έπειτα θα συνεχίσει στις υπόλοιπες συνοικίες του Δήμου ( Αστυθέα, Κουνέλια, Δάσος, Κέντρο, Κάτω και Άνω Αφαία) Παράλληλα, εργατοτεχνίτες του Δήμου πραγματοποιούν επισκευές σε σπασμένα παγκάκια που βρίσκονται σε πλατείες και άλλους Δημόσιους χώρους. Οι επισκευές αφορούν συνολικά τα παγκάκια της πόλη, μιας και εντοπίζονται αρκετές ζημίες σε αυτά. Σκοπός είναι να διατηρηθούν οι χώροι αναψυχής του Δήμου, να είναι προβάσιμοι και να αξιοποιηθούν από όλους τους κατοίκους.

 

Πιο Δημοφιλή