ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 10 Απριλίου 2017 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

''Parapolitic Annotation''

Γνωστός και μη εξαιρετέος, για τις κολοτούμπες, για το πάω όπου φυσάει ο άνεμος και τα περίεργα κατα καιρούς πολιτικά του αισθήματα, έκανε θέμα για μια ταμπελίτσα,

που στο κάτω κάτω, ήταν σε σημείο τέτοιο που δεν ενοχλούσε και κανέναν. Συνειδητά και εντελώς υποκριτικά, ο καταγγέλλων την ταμπέλίτσα, κωφεύει σε άλλο μεγάλο περιβαλλοντικό έγκλημα και δεν τολμάει να κάνει λόγο για την κατάφωρη καταπάτηση δημόσιας έκτασης από «κατάστημα» που λειτουργεί χωρίς άδεια από τον Δήμο, για την αθρόα εξάπλωση τραπεζοκαθισμάτων και την κοπή δένδρων για να ανοίξει κι άλλο ο χώρος, όπου έγινε με την δικαιολογία της δήθεν θεομηνίας. Βέβαια, πως να κάνει λόγο για τις παρανομίες του συγκεκριμένου χώρου, αφού ο γνωστός κολοτούμπας και ξερόλας, είναι συχνός θαμώνας στο παραπάνω «κατάστημα», (όπως ακούγεται χαρτζιλικώνεται από τον επιχειρηματία) και απολαμβάνει τα καλούδια του καταστήματος, αυτός και η παρέα του...εντελώς δωρεάν! Πάντως, έχει μαγάλη πλάκα, γιατί αυτός αυτός ο κατευθυνόμενος συμφεροντολόγος κολοτούμπας, έχει προάγει το εαυτό του σε θεματοφύλακα του περιβάλλοντος της περιοχής, αλληθωρίζοντας  συνειδητά, στα πραγματικά περιβαλλοντικά εγκλήματα που συντελούνται μπροστά του και που πολλές φορές, του «φωνάζουν»...Έτσι, για να ξέρουμε και τι λέμε!

Πιο Δημοφιλή