ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2016 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

''Parapolitic Annotation''


Έντονα σχολιάστηκε από πολλούς, η απουσία του π. Δήμαρχου Χαϊδαρίου και Γραμματέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Μαραβέλια, από την εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο
Χαϊδαρίου

που είχε θέμα το «Μεταναστευτικό» με κεντρικό ομιλητή τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Βέβαια, ακούστηκαν και φωνές όπως : «τι να έρθει να κάνει εδώ, αφού αυτός είναι υπεύθυνος για την διάσπαση της Νέας Δημοκρατίας και ότι έχει γίνει με τις επιλογές του, τα τελευταία χρόνια στο Χαϊδάρι». Τελικά, λέτε να έχουν δίκιο οι φωνές που πληθαίνουν καθημερινά στο Χαϊδάρι και που κάνουν λόγο, ότι ο Δημήτρης, επιχειρεί για άλλη μια φορά με τις νέες επιλογές του, εκ νέου διάσπαση της Νέας Δημοκρατίας σε τοπικό επίπεδο; Τι να πει και η «στήλη»! Για να το λένε οι πολλοί και οι παροικούντες της Νέας Δημοκρατίας στο Χαϊδάρι...κάτι θα ξέρουν.

Πιο Δημοφιλή