ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 14 Νοεμβρίου 2016 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

Το κόστος μιας ανθρώπινης ζωής για την διαδικασία αποζημίωσης σε τροχαίο  ήταν της τάξης των τριακοσίων (περίπου) χιλιάδων ευρώ (300.000,00 ευρώ) έως  πρόσφατα. 

Η επικινδυνότητα της νυκτερινής οδήγησης έναντι της ημερήσιας προφανής.
Γι’  αυτό και τα έργα φωτισμού των οδών.  Τι γίνεται όμως όταν φωτιστικά και φυτεύσεις γειτνιάζουν; Η λογική υπαγορεύει  στις νησίδες να φυτεύονται ευθυτενή δέντρα ώστε να συμβάλλουν στο πράσινο και  τον εξωραϊσμό της πόλης, να εμποδίζουν τα φώτα των αντιθέτως κινούμενων  οχημάτων, αλλά να μην κρύβουν τον φωτισμό της οδού.  Αυτό ακριβώς δεν συμβαίνει στην Λ. Αθηνών – Κορίνθου, στο τμήμα Κηφισός –  Δαφνί, όπου πλατάνια, που διαδέχτηκαν καβάκια στην κεντρική νησίδα, εμποδίζουν,  κρύβουν τις φωτιστικές δέσμες και δημιουργούν σκιές στην τέταρτη λωρίδα  κυκλοφορίας. Εκεί ακριβώς που χρειάζεται περισσότερο φως!  Σ’ όλες τις παραπάνω θέσεις επιβάλλεται κατ’ ελάχιστο γενναίο κλάδεμα  τακτικά!  Δίπλα στις φωτιστικές στήλες, καλό είναι να ξεριζωθούν δέντρα με πυκνό  φύλλωμα και να αντικατασταθούν με καταλληλότερα. Η πλήρης αποξήλωση στερεί  πράσινο, ΟΧΙ ΖΩΕΣ. Κοστίζει δε πολύ λιγότερο από μια αποζημίωση…  Η Τροχαία Αιγάλεω είναι ενήμερη αλλά και αδυνατούσα να κλαδέψει!  Οι υπηρεσίες της αρμόδιας Περιφέρειας Αττικής είναι επίσης ενήμερες.  Χρειάζεται υπενθύμιση και επιμονή από τους δήμους Χαϊδαρίου, Αιγάλεω και  Περιστερίου ώστε κάτοικοι και περαστικοί να διασφαλίζονται με το φώς που  πληρώνουν. 

Κίμων Ε. Φουντούλης

Πιο Δημοφιλή