Για τρίτη συνεχόμενη θητεία το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.) επανεξέλεξε παμψηφεί Πρόεδρο

τον Βλάσση Σιώμο,  την Τρίτη 15.10.19 σε Ειδική Συνεδρίαση του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε επίσης νέο Αντιπρόεδρο και νέα Εκτελεστική Επιτροπή.  Συγκεκριμένα: Αντιπρόεδρος εξελέγη ο δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου Στέφανος Τσιπουράκης, ενώ η νέα Εκτελεστική Επιτροπή κατά σειρά εκλογής θα αποτελείται από: τον πρόεδρο του Σ.Π.Α.Π. και αντιδήμαρχο Πεντέλης Βλάσση Σιώμο, τον δημοτικό σύμβουλο Κηφισιάς Δημήτριο Λιανό, τον δημοτικό σύμβουλο Μαραθώνα Ιωάννη Μπούσουλα, τον αντιδήμαρχο Βριλησσίων Παναγιώτη Φυκίρη και τον αντιδήμαρχο Πεύκης-Λυκόβρυσης Παναγιώτη Μπόλλα ως Τακτικά Μέλη, ενώ Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν η δημοτική σύμβουλος Πεύκης-Λυκόβρυσης Νότα Σοκορέλη  και  ο δημοτικός σύμβουλος Πεντέλης Ιωάννης Ζώης.

Ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε.  Βλάσσης Σιώμος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους ανεξαιρέτως  τους Δημάρχους των Δήμων Μελών του Σ.Π.Α.Π., τους Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους, που αποτελούν το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου για την ένθερμη υποστήριξη και την αμέριστη εμπιστοσύνη με την οποία περιέβαλαν το πρόσωπό μου κατά τη σημερινή διαδικασία, επανεκλέγοντας με για τρίτη συνεχόμενη φορά στο ιδιαίτερα τιμητικό για εμένα αξίωμα του Προέδρου του διοικητικού συμβουλίου του Σ.Π.Α.Π.

Αυτή η εμπιστοσύνη θεωρώ ότι μετουσιώνεται στη στήριξη που έχουμε ανάγκη για να συνεχίσουμε όλοι μαζί με μεγαλύτερη ένταση ακόμη πιο δυνατά και πιο οργανωμένα ώστε να επιτύχουμε τον κοινό μας σκοπό που δεν είναι άλλος από την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού και της Βορειοανατολικής Αττικής.

Εύχομαι καλή θητεία στους νεοεκλεγέντες, Αντιπρόεδρο και μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής  καθώς και στα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου του Σ.Π.Α.Π. ».