Την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη Πίτα έκοψε σήμερα 2 Ιανουαρίου 2023 ο Σύνδεσμος Δήμων

για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), σε κλειστό κύκλο, λόγω του πένθους για τον ξαφνικό θάνατο της Αγαπημένης Συνεργάτιδας και Συναδέλφου Ζαχαρούλας Ενωτιάδη. Την πίτα έκοψε ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Αντιδήμαρχος Πεντέλης, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος παρουσία των εργαζομένων και των εθελοντών του ΣΠΑΠ. Το φλουρί της βασιλόπιτας του 2023, κέρδισαν από κοινού, καθώς βρέθηκε ανάμεσα στα δύο κομμάτια, οι εργαζόμενοι, Παναγιώτης Μπιρζαμάνης και Στάθης Τσιτσιρής.

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Αντιδήμαρχος Πεντέλης, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος ευχήθηκε σε όλους, Καλή Χρονιά με υγεία, ευτυχία και δύναμη και συμπλήρωσε: «Τηρήσαμε και φέτος το έθιμο και κόψαμε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα μας για το 2023, δυστυχώς όμως σε κλειστό κύκλο και με βαρύ κλίμα λόγω του πένθους για τον ξαφνικό θάνατο της Αγαπημένης μας Συνεργάτιδας και Συναδέλφου, της Ζαχαρούλας μας. Τη χρονιά που πέρασε θεωρώ ότι ο Σύνδεσμός μας πραγματοποίησε σοβαρότατο έργο, τόσο σε επίπεδο Πολιτικής Προστασίας όσο και σε επίπεδο Προστασίας του Περιβάλλοντος.

Είμαι βέβαιος ότι και το 2023 το Διοικητικό Συμβούλιο, οι Εργαζόμενοι και οι Εθελοντές θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και με αμείωτη ένταση τις προσπάθειες μας για να προσφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο. Θερμές ευχές για Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία, ευτυχία και δύναμη».