Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα έγινε την Παρασκευή 26 Απριλίου η συνάντηση του υποψήφιου

Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής Κωνσταντίνου Χουλιάρα με τον Δήμαρχο Αιγάλεω Λάμπρο Σκλαβούνο στο Δημαρχείο της πόλης.
 

Ο κ. Χουλιάρας κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο Δημαρχείο , είχε μακρά συνομιλία με τον Δήμαρχο και με μέλη της Δημοτικής Αρχής. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τη διαμόρφωση σχεδίων τις χρηματοδοτήσεις από τα προγράμματα  της Ευρώπης, τις ευρωπαϊκές προοπτικές της χώρας, τις αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής,  αλλά και για μια σειρά σημαντικών προβλημάτων. Δεν παρέλειψε επίσης να αναφέρει, πόσο σημαντικό είναι οι πολίτες να βρεθούν στην κάλπη της 9ης Ιουνίου.  

Ο Δήμαρχος Λάμπρος Σκλαβούνος, ευχήθηκε ολόψυχα στον Κωνσταντίνο Χουλιάρα, να έχει καλή επιτυχία στην εκλογική μάχη που καλείται να δώσει μέσω του ευρωψηφοδελτίου ΠΑΣΟΚ και του ζήτησε να λειτουργήσει πρώτα και πάνω απ’ όλα με γνώμονα το συμφέρον της Ελλάδας και των πολιτών της.  Τέλος, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής ευχαρίστησε με την σειρά του τον Δήμαρχο Αιγάλεω για την ζεστή και εγκάρδια συνάντηση.