Φίλες και φίλοι, σήμερα είναι η τελευταία μέρα του προεκλογικού αγώνα

και η εντύπωση που έχω σχηματίσει γυρνώντας αρκετά μέρη της Ελλάδας, είναι ότι το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε και είναι πλέον πεποίθηση της πλειοψηφίας του προοδευτικού κόσμου ότι το βράδυ των ευρωεκλογών το ΠΑΣΟΚ θα είναι με τη πλευρά των νικητών.

Το βράδυ της Κυριακής θα αλλάξουν οι πολιτικοί συσχετισμοί στην Ελλάδα και για το επόμενο διάστημα μέχρι τις βουλευτικές εκλογές, οπότε και αν γίνουν αυτές, το ΠΑΣΟΚ, το κόμμα που άλλαξε τη χώρα, το κόμμα των μεταρρυθμίσεων, θα είναι η προοδευτική εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης για τους πολίτες.

Σε ότι αφορά εμένα, για όσους δεν το γνωρίζουν, είμαι Χημικός, με Μεταπτυχιακές σπουδές στις Νέες Τεχνολογίες στην Εκπαίδευση με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική. Γεννήθηκα, μεγάλωσα και κατοικώ στο Ίλιον, στην Αθήνα καιγνωρίζω άριστα τα προβλήματα των πολιτών γιατί είμαι ένας από αυτούς.

Ένας άνθρωπος μέσα από την κοινωνία, ελεύθερος επαγγελματίας με προσφορά στο χώρο της εκπαίδευσης, του αθλητισμού, του πολιτισμού και του περιβάλλοντος. Η επιστημονική μου κατάρτιση και γνώση, η εμπειρία μου και η θέληση για προσφορά, είναι τα εφόδια μου για να μπορέσω να συμβάλλω και εγώ στην ανασυγκρότηση της χώρας και στην ευρωπαϊκή της προοπτική.

Πολιτικό μου στοίχημα είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, έτσι ώστε να μπορέσουμε να χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο για τους πολίτες της Ελλάδας και της Ευρώπης.Σας ευχαριστώ όλες και όλους για τη συμπαράσταση σας!

Κωνσταντίνος Χουλιάρας

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ