Η Αγγελική (Αγγελίνα) Αβραμάκου είναι η δική μας «πράσινη Μανιάτισσα» (από την Αρεόπολη)

που ζητά την ψήφο μας στις 9 Ιουνίου ως υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ. Είναι η φωνή των φιλόζωων, η φωνή των πράσινων πολιτικών που πρέπει να ακουστούν δυνατά σε αυτές τις εκλογές. Η Αγγελίνα είναι μια νέα δυναμική γυναίκα 31 χρονών με σπουδές στα Παιδαγωγικά και ειδίκευση στην Ειδική Αγωγή.

Όπως μας λέει «από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ασχολούμαι με τα ζώα και πιο πολύ με τα άλογα καθώς και με  την ποιοτική αγροδιατροφή και ζωή. Γι αυτό και ετοιμάζω έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Αττική (Agrotherapy Farm) για ΑΜΕΑ αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο, μέσα στον οποίο θα προσφέρουμε την θεραπευτική δύναμη των ζώων (θεραπευτική ιππασία, θεραπεία με σκύλους κ.α.) καθώς και την ποιοτική αγροτική ζωή (με εκμάθηση αρμέγματος, συλλογή αυγών, κομποστοποίηση κ.α.)».

Η Αγγελίνα Αβραμάκου όλα αυτά τα χρόνια έχει αναπτύξει ενεργό ακτιβιστική, φιλοζωική, ανθρωπιστική δράση τόσο στην Ελλάδα όσο και σε τρίτες χώρες (μιλά άριστα την αγγλική γλώσσα και πολύ καλά την Ισπανική, ενώ μαθαίνει τα Σουαχίλι)..........................................Περισσότερα ΕΔΩ