ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 02 Νοεμβρίου 2017 Κατηγορία: ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκτύπωση

Ερώτηση για την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού από την διαδικασία έκδοσης των ηλεκτρονικών καρτών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

κατέθεσε προς τον Υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ.Σπίρτζη η Βουλευτής ΒΆθηνων με τη Ν.Δ. και Αναπληρώτρια Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού κ.Αννα Καραμανλη Η Βουλευτής ΒΆθηνών αφού επισημαίνει την αναγκαιότητα της εφαρμογής του ηλεκτρονικού εισιτήριου και του εκσυγχρονισμού του συστήματος επιβίβασης στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς τονίζει την προχειρότητα με την οποία το Υπουργείο σχεδίασε την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου προκαλώντας την άνευ προηγουμένου ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού.

Επίσης η κ.Καραμανλή αναφέρει στην ερώτησή της ότι η ηγεσία του Υπουργείου , δεν μερίμνησε για την έγκαιρη και επαρκή ενημέρωση των πολιτών και μετέφερε την ευθύνη για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στους υπαλλήλους των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς , οι οποίοι με τη σειρά τους κάνουν λόγο για σημαντικές αδυναμίες του τεχνικού συστήματος και καταγγέλλουν ελλειπή τεχνική υποστήριξη από την ανάδοχο εταιρεία.  


Τέλος η κυρία Καραμανλή αφού τονίζει ότι οι τριτοκοσμικές συνθήκες που επικρατούν τις τελευταίες ημέρες στους σταθμούς των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς προσβάλλουν τους πολίτες και ότι ο χρόνος μετάβασης στο νέο σύστημα-παρά τη μικρή παράταση-παραμένει ασφυκτικός, ρωτάει τον κύριο Υπουργό -σε ποιές ενέργειες πρόκειται να προβεί για την αποσυμφόρηση της κατάστασης και την ομαλή μετάβαση στο νέο σύστημα -αν έχουν ερευνηθεί πιθανές ευθύνες της αναδόχου εταιρείας για τεχνικές αδυναμίες που επιβραδύνουν την έκδοση των ηλεκτρονικών καρτών.

Πιο Δημοφιλή