ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 07 Οκτωβρίου 2017 Κατηγορία: ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκτύπωση

Τον κίνδυνο να μη διανεμηθούν τα πανεπιστημιακά συγγράμματα θέτει η Βουλευτής Β΄Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Άννα Καραμανλή,

με ερώτησή της προς τον Υπουργό Παιδείας. 
Η Βουλευτής επικαλείται την ανακοίνωση του Συλλόγου Εκδοτών Επιστημονικών Βιβλίων, σύμφωνα με την οποία αναστέλλεται η διανομή των πανεπιστημιακών συγγραμμάτων για το νέο ακαδημαϊκό έτος, λόγω υπέρογκων οφειλών του Υπουργείου Παιδείας προς τους εκδότες.
Η κ. Καραμανλή επισημαίνει ότι το Υπουργείο Παιδείας δεν έχει αποπληρώσει οφειλές για ολόκληρο το ακαδημαϊκό έτος 2016-17, ενώ υπάρχουν σοβαρές εκκρεμότητες και για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2015-16.
Τέλος η Βουλευτής Β΄Αθηνών, αφού σημειώνει ότι η απουσία ρευστότητας έχει οδηγήσει τις εν λόγω εκδοτικές επιχειρήσεις σε ασφυξία και τονίζει ότι η νέα ακαδημαϊκή χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει, ρωτά τον Υπουργό Παιδείας σε ποιες ενέργειες θα προχωρήσει για την άμεση επίλυση του προβλήματος και την απρόσκοπτη διανομή των συγγραμμάτων στους φοιτητές.

Πιο Δημοφιλή