ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Δημιουργηθηκε στις 22 Ιουνίου 2016 Κατηγορία: ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκτύπωση

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β’ Αθήνας και Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, Χαρά Καφαντάρη, συναντήθηκε με το Ελληνικό Δίκτυο Nature Friends «Φίλοι της Φύσης», σήμερα 21.06.2016.

Κατά τη συνάντηση  ενημερώθηκαν οι εκπρόσωποι των «Φίλων της Φύσης»  για τη συζήτηση που έγινε στην Γενεύη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην Κοινοβουλευτική συνάντηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου WTO, όπου η Χαρά Καφαντάρη έθεσε το ζήτημα των διατλαντικών συμφωνιων ΤΤΙΡ και CETA. Θετικά κρίθηκε η πρωτοβουλία του Προέδρου της Βουλής για τη σύσταση επιτροπής του Κοινοβουλίου, για εξέταση των εν λόγω συμφωνιών και τη θέση της χώρας μας, επιτροπή στην οποια θα συμμετέχουν και οι «Φίλοι της Φύσης». Τέλος, κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την προστασία των γεωπάρκων και γεωτόπων της πατρίδας μας, θέμα για το οποίο η Χαρά Καφαντάρη κατέθεσε σχετική επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή, η οποία και συζητήθηκε, καθώς και η ανάγκη για ΑΜΕΣΗ λύση του θέματος του Πάρκου Τρίτση στη Δυτική Αθήνα.

Πιο Δημοφιλή