ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 07 Σεπτεμβρίου 2018 Κατηγορία: ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκτύπωση

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι σε αποδρομή, ενώ ο πρόσφατος ανασχηματισμός αποτελεί το κύκνειο άσμα ενός μορφώματος που μόνο προοδευτικό και αριστερό δεν είναι.


Γράφει ο Χαράλαμπος Καρπούζος*


Τουναντίον, εκπροσωπεί ότι πιο παλιό, σαθρό και αποκρουστικό για τον προοδευτικό κόσμο, ενώ διχάζει το λαό στρατηγικά.

Από την άλλη πλευρά, η Νέα Δημοκρατία ετοιμάζεται να επαναφέρει τη συντήρηση κάτω από ένα μανδύα μεταρρυθμιστικό, με ρεβανσιστική διάθεση για την επόμενη ημέρα.

Χαράλαμπος Καρπούζος

Σε αυτό το σκηνικό το Κίνημα Αλλαγής αποτελεί τη δύναμη ευθύνης και προόδου, την μόνη πολιτική δύναμη που δεν φοβήθηκε να αλλάξει πρώτα αυτή δίνοντας το στίγμα του τι σημαίνει πραγματικά προοδευτικός. Την παράταξη που λέει την αλήθεια στον λαό δίχως διάθεση να ωραιοποιήσει την κατάσταση. Τον πολιτικό φορέα που έχει συγκεκριμένες προτάσεις.

Για να επανεκκινήσει η χώρα, για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της, πρέπει να είναι παραγωγική, δημιουργική με την κοινωνική αλληλεγγύη να διαπνέει οριζόντια την πορεία τη διοίκησης του τόπου . Να δώσει έμφαση επί της ουσίας στην παραγωγή, στον νέο επιχειρηματία και τους νέους του καθημερινού μόχθου. Να ενισχύσει τις κοινωνικές δομές, να προτάξει τις ανάγκες των μη προνομιουχων. Και αυτά είναι χαρακτηριστικά που βρίσκονται διαχρονικά στο dna των προοδευτικών πολιτικών της δημοκρατικής παράταξης.

Έχοντας ως αιχμή του δόρατος της πολιτικής τα κοινωνικά αιτήματα. Με πρωτοβουλίες που επανασυσπειρώνουν. Αυτό εκπροσωπεί η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά. Αυτές είναι οι πρωτοβουλίες που μας ενέπνευσαν και συνεχίζουν να μας εμπνέουν και αποτελούν οδηγό για το νέο κοινωνικό συμβόλαιο με το λαό. Μέσα από μια σχέση εμπιστοσύνης και μια σχέση ειλικρίνειας. Για μια Ελλάδα υπερήφανη, δημοκρατική, παραγωγική, δημιουργική και κοινωνικά δίκαιη.

Αδιαμφισβήτητα, το Κίνημα Αλλαγής αποτελεί τον μόνο προοδευτικό πόλο απέναντι στις συντηρητικές πολιτικές της ΝΔ και του λαϊκίστικου ΣΥΡΙΖΑ που πορεύεται γαντζωμένος στην εξουσία καπηλευόμενος την έννοια της αριστεράς μόνο ως brandname. Αυτό το ολέθριο μείγμα πολιτικής πρέπει να βρει απέναντι δυνάμεις υπεύθυνες που κοιτούν τον πολίτη στα μάτια, εκφράζουν κοινωνικές πλειοψηφίες και μιλούν τη γλώσσα της αλήθειας, ενώ εργάζονται με κεντρικό γνώμονα την προώθηση προοδευτικών πολιτικών. Άλλωστε το Κίνημα Αλλαγής πορεύεται με αυτόνομο πρωταγωνιστικό ρόλο και όχι μόνο θα αποτελέσει τον ρυθμιστή στις επερχόμενες εκλογές αλλά θα ανατρέψει τους συσχετισμούς.

* Ο Χαράλαμπος Καρπούζος είναι μέλος του τομέα Καταναλωτών & Ποιότητας Ζωής του Κινήματος Αλλαγής

 

thecaller.gr

Πιο Δημοφιλή