ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 09 Αυγούστου 2018 Κατηγορία: ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκτύπωση

''Parapolitic Annotation''

Όπως όλα δείχνουν  Θεού θέλοντος και Κυριάκου Μητσοτάκη επιτρέποντος, o *Μπάμπης Καούκης θα είναι υποψήφιος Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στο Δυτικό Τομέα  Β΄ Αθηνών.

Ο ίδιος βέβαια, δεν έχει ανακοινώσει και δεν έχει παραδεχθεί τίποτα ακόμα και όταν τον ρωτάς σχετικά με την υποψηφιότητά του, απαντά ως εξής : «Ότι πει και ότι αποφασίσει ο Πρόεδρός μας ο Κυριάκος Μητσοτάκης, γιατί εγώ απλά, όπως και πολλοί άλλοι, είμαστε στρατιώτες στο μεγάλο κόμμα που λέγεται Νέα Δημοκρατία και ακολουθούμε τις αποφάσεις του Προέδρου μας και των συλλογικών οργάνων του κόμματος. Μαζί λοιπόν, με τον Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη και τα υπόλοιπα στελέχη του κόμματος, παλεύουμε για να γίνει  κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία και να βγάλει την χώρα μας από τα δύσβατα και κακοτράχαλα μονοπάτια που την έχει οδηγήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.»

Παρ όλα αυτά, ο Μπάμπης Καούκης δεν ἐφησυχάζεται ποτέ και άσχετα με το θα είναι, ή δεν θα είναι υποψήφιος Βουλευτής, οργώνει καθημερινά όλη την Δυτική Αθήνα, δίνει τον αγώνα του για την Νέα Δημοκρατία, ακόμα και τώρα που έχουν φύγει οι περισσότεροι για διακοπές. Συναντιέται καθημερινά με πολύ κόσμο, ακούγοντας με προσοχή όλα τα προβλήματα που του μεταφέρουν και ταλαιπωρούν την περιοχή. Βλέπετε ο Μπάμπης Καούκης είναι μόνιμος κάτοικος της Δυτικής Αθήνας (κατοικεί στο Ίλιον), εργάζεται στο Περιστέρι και όπως είναι φυσικό, τον ενδιαφέρουν όλα όσα έχουν να κάνουν με την «δυτική όχθη» του Κηφισού και γι αυτό είναι άριστος γνώστης των τοπικών προβλημάτων, δείχνοντας βέβαια, ιδιαίτερη ευαισθησία.

Πάντως, γεγονός είναι, ότι Μπάμπης το «τρέχει» πολύ καιρό το θέμα, αφού ομολογουμένος είναι ιδιαίτερα αγαπητός σε όλη την περιοχή, ακούγεται έντονα το όνομά του, έχει μεγάλη αποδοχή και απολαμβάνει την στήριξη από πάρα πολλούς! Μακάρι λοιπόν και ευχή πολλών Νεοδημοκρατών στη Δυτική Αθήνα, να δώσει το «πράσινο» φως ο Πρόεδρος και να δούμε να μάχεται ο  αγαπητός μας Μπάμπης Καούκης για τα συμφέροντα της χώρας,  αλλά και της περιοχής μας...και από τα έδρανα της Βουλής.

*Ο Μπάμπης Καούκης είναι Δημοτικός Σύμβουλος Επικεφαλής Αξ/κης Αντ/σης Δήμου Ιλίου και Γεν.Γραμματέας της ΔΑΚΕ Εφοριακών Αττικής & Κυκλάδων.

Πιο Δημοφιλή