ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 07 Αυγούστου 2018 Κατηγορία: ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκτύπωση

Του Αντώνη Δεωνά

Απροθυμία παρατηρείται γαλάζιων βουλευτών και πολιτευτών, να κατέβουν στα δυτικά της Αθήνας. Ο λόγος που διστάζουν να κατέβουν υποψήφιοι στο Δυτικό Τομέα Β΄ Αθηνών,

είναι ότι η περιοχή θεωρείται «φάκα» επειδή όπως λέγεται, θα εκλεγούν 3-4 βουλευτές και είναι μεγάλο ρίσκο. Βέβαια, ο ίδιος ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης όπως έχει ακουστεί, θα είναι υποψήφιος στον Δυτικό Τομέα και θα επιλέξει να κρατήσει την έδρα εκεί, ο οποίος σημειωτέων, αντλεί μεγάλη δύναμη από τα Δυτικά και όπως είναι γνωστό, τον στηρίζει μεγάλο κομμάτι από την ευρύτερη περιοχή.

Πέραν όμως της υποψηφιότητας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και του Γεράσιμου Γιακουμάτου στα δυτικά  (ήταν από τους πρώτους που το δήλωσε), ακούγεται έντονα ότι θα δούμε υποψήφιο και τον Δημοτικό Σύμβουλο Επικεφαλής Αξ/κης Αντ/σης Δήμου Ιλίου και Γεν.Γραμματέα ΔΑΚΕ Εφοριακών Αττικής & Κυκλάδων Μπάμπη Καούκη, ο οποίος ως μόνιμος κάτοικος της περιοχής, έχει πολλούς και φανατικούς φίλους, ενώ ξέρει την Δυτική Αθήνα σαν το σπίτι του και γεγονός είναι, ότι έχει πολύ καλή απήχηση και στη νεολαία της περιοχής.

Πάντως για την ώρα, στη Δυτική Αθήνα επικρατεί σχετική ηρεμία, λόγω ότι όλοι και όλα έχουν βυθιστεί στη θερινή ραστώνη, αλλά από ότι έχουμε πληροφορηθεί, επειδή η ατμόσφαιρα «μυρίζει» εκλογές, από τις 20 Αυγούστου και μετά, θα αρχίσει έντονα η πολιτική «πασαρέλα», με επίκεντρο φυσικά το Περιστέρι...

Πιο Δημοφιλή