ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 18 Ιουλίου 2018 Κατηγορία: ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκτύπωση

Το ηθικό πλεονέκτημα, ιδιαίτερα στην πολιτική αποτελεί το χρυσάφι στο πολιτικό σύστημα αξιών. Όταν μάλιστα αυτό αποδεικνύεται κιόλας, η επένδυση στην αλυσίδα των αξιών είναι απείρως σημαντική.

Σε αυτό επένδυσε με πάθος και η  κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι που βγήκαν κάποια δημοσιεύματα, που θόλωσαν το τοπίο, και  εμπλέκουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο μέλη της οικογένειας του πρωθυπουργού, σχετικά με ευεργετικές αποφάσεις για την αποπληρωμή μεγάλου ποσού που προέρχονται από δάνεια. Εδώ πάει γάντι η λαϊκή παροιμία "όταν κατουράς στη θάλασσα, θα το βρεις στο κουτάλι σου". Είναι βέβαιο πως τα χτυπήματα κάτω από τη μέση θα είναι σκληρά και αδίστακτα και ειδικότερα αυτό θα είναι ακόμη πιο έντονο όσο πλησιάζουμε προς στις εκλογές. Σε λίγο καιρό, όλος ο ελληνικός λαός θα αναθεματίζει το πολιτικό σύστημα. Μπροστά στο όφελος το κομματικό δεν υπολογίζουν τίποτα τα επιτελεία των κομμάτων και οσονούπω θα γίνουμε μάρτυρες μιας απίστευτης υποσχεσιολογίας, θα τάξουν λαγούς με πετραχήλια προκειμένου να πουλήσουν το παραμύθι τους. Η κάλπη όμως θα κρίνει με αυστηρότητα τους πάντες. Το καθαρό πολιτικό μητρώο που διαφήμιζε ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι σιγά-σιγά ξεθωριάζει και αυτό είναι το πρόβλημα της Κουμουνδούρου. 

Τάκης Διαμαντόπουλος
Υποψ. Βουλευτής Α΄ Αθηνών
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

Πιο Δημοφιλή