ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 07 Ιουλίου 2018 Κατηγορία: ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκτύπωση

Ζορίζουν τα πράγματα για την πλειοψηφία των 152 βουλευτών που πολύ σύντομα μπορεί να γίνουν  ακόμα λιγότεροι. Τη διαφωνία του με συγκεκριμένες ρυθμίσεις του «Κλεισθένη»,

καθώς με την τροπολογία που προβλέπει το «σπάσιμο» της Β’ Αθήνας και της περιφέρειας, Αττικής, εξέφρασε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης.
«Διαφωνώ και ανησυχώ για την κατάτμηση των περιφερειών Β’΄Αθήνας και Περιφέρειας Αττικής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής των ΑΝΕΛ που εκλέγεται στην Περιφέρεια Αττικής, ενώ σημείωσε πως με αυτόν τον τρόπο πλήττονται τα μικρά κόμματα.
«Είναι βέβαιο με τη διχοτόμηση της Περιφέρειας Αττικής δεν θα εκπροσωπείται στο σύνολό της , εάν το νομοθέτημα περάσει, διότι τα μικρά κόμματα θα εκλέγουν έναν και μόνο βουλευτή σε μια από τις δύο περιφέρειες που θα έχουν προκύψει από τη διαίρεσή της» τόνισε.
Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων ζήτησε από τον Πάνο Σκουρλέτη να τροποποιήσει την τροπολογία, ώστε να μην έχει εφαρμογή από τις επόμενες εκλογές, «για να δώσει την ευκαιρία να προετοιμαστούμε για τις νέες περιφέρειες».
Επίσης ο κ. Κατσίκης είπε ότι διαφωνεί με την απλή αναλογική στους Δήμους και τις Περιφέρειες είπε ότι διαφωνεί και επικαλέστηκε την εμπειρία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Πιο Δημοφιλή