ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 07 Ιουνίου 2018 Κατηγορία: ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκτύπωση

Προβλήματα του Δήμου Αγίας Βαρβάρας που χρήζουν άμεσης επίλυσης απασχόλησαν τη συνάντηση που είχαν χθες ο Δήμαρχος Γιώργος Καπλάνης και ο ανεξάρτητος Βουλευτής Χάρης Θεοχάρης.

 

 

Η λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής, η απομάκρυνση των πυλώνων υπερυψηλής τάσης, παράνομες κτιριακές εγκαταστάσεις σε δασική έκταση, αλλά και η διαμόρφωση του εμπορικού κέντρου με αφορμή τη λειτουργία νέου σταθμού του μετρό, είναι ορισμένα από τα ζητήματα που τέθηκαν στο τραπέζι.

 

Ο κ. Καπλάνης επεσήμανε ότι χρειάζεται υποστηρικτικός μηχανισμός ώστε μέσα σε ένα βαρύ γραφειοκρατικό μοντέλο κάθε νέος σταθμός του μετρό να κεφαλαιοποιεί τα οφέλη για το κοινωνικό σύνολο. Από την πλευρά του ο κ. Θεοχάρης προσφέρθηκε να προωθήσει - μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου - τα ζητήματα που συζητήθηκαν. Δεσμεύτηκε επιπλέον να υποβάλει ερώτηση στη Βουλή για την απομάκρυνση της γραμμής υπερυψηλής τάσης η οποία είναι απενεργοποιημένη, καθώς και οι σχετικές μελέτες έχουν ωριμάσει και η χρηματοδότηση έχει εξασφαλιστεί.

 

Πιο Δημοφιλή