ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 05 Ιουνίου 2018 Κατηγορία: ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκτύπωση

Η κρίση έφερε τα μνημόνια, αυτό είναι μια κοινή παραδοχή. Και φυσικά, η πολυετής "κυριαρχία" των μνημονίων επέφεραν για τη χώρα δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές καταστάσεις.

για οκτώ χρόνια τώρα, οι πολίτες βομβαρδίζονται καθημερινά με δυσνόητες, στην πλειοψηφία τους, οικονομικές έννοιες, που επηρεάζουν όμως με σφοδρότητα την καθημερινότητα τους. Η ανάπτυξη είναι ζητούμενο, η φτώχεια δεδομένη και η προοπτική για μια διαφορετική πορεία μάλλον απομακρύνεται. Σε μια οικονομία που βάλλεται πανταχόθεν, όλα μπορεί να βελτιωθούν μέσα από ένα εθνικό σχέδιο ανάταξης της χώρας. Αυτό που δεν μπορεί, προς το παρόν, να αντιμετωπιστεί είναι η ...φυγή της νέας γενιάς στο εξωτερικό, ότι καλύτερο διαθέτει η Ελλάδα σε επιστημονικό προσωπικό. Ξεπερνούν τις 500 χιλιάδες νέοι και νέες που τα τελευταία χρόνια αναζητούν μια καλύτερη ζωή στην Ευρώπη, ΗΠΑ, Καναδά και Αυστραλία. Αυτή η αιμορραγία πρέπει να σταματήσει και η πολιτεία να λάβει άμεσα μέτρα για να επιστρέψουν οι νέοι μας. Στα λόγια είναι εύκολα, οι πράξεις όμως κάνουν την διαφορά  και ως νέος επιχειρηματίας και άνθρωπος, θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να βοηθήσω να έλθουν πίσω οι νέοι μας. Άμεσα, η κυβέρνηση θα πρέπει να δώσει κίνητρα, κυρίως φορολογικά, σε επιχειρήσεις που βρίσκονται στα Βαλκάνια να γυρίσουν πίσω και να δεσμευτούν να προσλαμβάνουν νέους επιστήμονες. Να γίνει μια συμφωνία κυρίων, με Έλληνες επιχειρηματίες σε όλους τους τομείς και να επιχορηγηθεί η εργασία και όχι η ανεργία. Η χώρα έχει και πανηγυρίζουμε για αυτό μεγάλα πλεονάσματα περίπου 7 δις ευρώ το χρόνο, να πιέσουμε τους δανειστές, αφού θα βγούμε από τα μνημόνια τον Αύγουστο, να δαπανηθούν κονδύλια για την δημιουργία θέσεων εργασίας, ώστε να σταματήσει ο αφελληνισμός της νεολαία μας. Αν θέλουμε υπάρχουν λύσεις, αρκεί να παλέψουμε.

Τάκης Διαμαντόπουλος

Υπ. Βουλευτής Β΄ Αθηνών

ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

Πιο Δημοφιλή