ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 31 Μαΐου 2018 Κατηγορία: ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκτύπωση

Την ευκαιρία να συζητήσουν για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες,

είχαν ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου και η επικεφαλής της πολιτικής πρωτοβουλίας Νέα Ελληνική Ορμή, κα Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου. Η συνάντηση, στην οποία συμμετείχε και ο Γενικός Γραμματέας του ΕΕΑ κ. Δ. Γαβαλάκης, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018 στα γραφεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Ο κ. Χατζηθεοδοσίου και η κα Παπακώστα αντάλλαξαν απόψεις για τις δράσεις που πρέπει να αναληφθούν προκειμένου να στηριχθεί ο Έλληνας επιχειρηματίας. Όπως τόνισε η επικεφαλής της Ν.Ε.Ο., στόχος της είναι να συμβάλει στην εφαρμογή Κοινωνικής Ατζέντας, στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν σήμερα επιχειρηματίες και ελεύθεροι επαγγελματίες και στην εκπόνηση ενός Εθνικού Αναπτυξιακού Σχεδίου για την αντιμετώπιση της κρίσης. Παράλληλα η κα Παπακώστα διευκρίνισε ότι η Νέα Ελληνική Ορμή αναμένεται το φθινόπωρο να μετασχηματιστεί σε πολιτικό φορέα ο οποίος θα απευθύνεται κυρίως στον μεσαίο χώρο. Ο Πρόεδρος του ΕΕΑ ενημέρωσε την κα Παπακώστα για τις δράσεις, τις πρωτοβουλίες και τον εκσυγχρονισμό του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, τονίζοντας ότι πρέπει να δοθεί έμφαση στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας. Σύμφωνα με τον κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου κάτι τέτοιο μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την πρόοδο των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων, την προσέλκυση επενδύσεων, τη μείωση φορολογικών συντελεστών και ασφαλιστικών εισφορών και την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ.

Πιο Δημοφιλή