ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 28 Μαΐου 2018 Κατηγορία: ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκτύπωση

Την ανάγκη δημιουργίας «κουλτούρας διαλόγου και εθνικής συνεννόησης», ενόψει της διαμόρφωσης ενός εφιαλτικού σεναρίου λόγω των εξελίξεων στην Ιταλία,

που  θα δυσκολέψουν την υπόθεση του ελληνικού χρέους και της  πολιτικής κρίσης στην Τουρκία, τόνισε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.
«Η Ελλάδα πάνω απ’ όλα έχει ανάγκη από την ορθή διαχείριση του δημόσιου διαλόγου. Δυστυχώς, συνεχίζεται μια κουλτούρα απόλυτης δημαγωγίας στο πολιτικό σύστημα και ο κ. Τσίπρας έχει τεράστια ευθύνη γι’ αυτό», είπε σε συνέντευξή του στο Epsilon.
Ειδικά για την Τουρκία, ζήτησε από την ελληνική κυβέρνηση να πιέσει περισσότερο για τους δύο φυλακισμένους στρατιωτικούς και από την Ευρώπη να επιβάλει κυρώσεις. Χαιρέτησε μάλιστα την εισήγηση της επιτροπής Γερουσίας των ΗΠΑ να παγώσει η πώληση των αεροσκαφών F-35.
Για το όνομα των Σκοπίων τόνισε: «Η βασική εθνική στρατηγική πρέπει να είναι να πάψουν οι γείτονες να μονοπωλούν τη λέξη «Μακεδονία». Κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν η κυβέρνηση φέρει μια αξιοπρεπή πρόταση για ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό, άρση του αλυτρωτισμού και erga omnes. Αντί αυτών έφερε ως λύση τη Μακεδονία του Ιλιντεν που ενισχύει τον αλυτρωτισμό».
Αναφερόμενος στην οικονομία, είπε ότι για το μέλλον της Ελλάδας το πολιτικό σύστημα πρέπει να ομονοήσει σε δύο θέματα: «Πρώτον, πώς η χώρα θα αποκτήσει πρόσβαση σε φθηνό δανεισμό και μέσω της αλλαγής του κράτους να υπάρξει δημοσιονομική σταθερότητα. Και δεύτερον πώς θα αντιμετωπιστεί το μείζον θέμα του δημογραφικού». Είναι αδιανόητο, πρόσθεσε, να έχουμε μισό εκατομμύριο νέους να φεύγουν στο εξωτερικό και να μιλάμε για σταθερότητα και προοπτική.
Ως προς την «καθαρή έξοδο» από το μνημόνιο, είπε ότι είναι ένα «αφήγημα εκτός πραγματικότητας, καθώς η κυβέρνηση έχει προνομοθετήσει δύσκολα μέτρα, αιματηρές περικοπές στα εισοδήματα των πολιτών».
Μιλώντας για τις εκλογές, ως προς το Κίνημα Αλλαγής, ανέφερε ότι  «είναι  γεγονός ότι η δυναμική του Νοεμβρίου έχει ψαλιδιστεί», αλλά εξέφρασε την αισιοδοξία ότι «αν κινηθούμε ριζοσπαστικά, προοδευτικά και συγκροτημένα μπορούμε να πάμε πολύ καλά στις εθνικές εκλογές», για να καταλήξει ότι «εγώ θα υπηρετήσω μέχρι τέλους αυτό το σενάριο».
Ν.Μ.

ΑΠΕ

Πιο Δημοφιλή