ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 21 Μαΐου 2018 Κατηγορία: ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκτύπωση

Μήνυμα προς τους δημάρχους ότι δεν αποφασίζουν αυτοί για το πού θα υπάρχει κέντρο υποδοχής προσφύγων,

στέλνει μέσω συνέντευξής του, στο «Έθνος» της Κυριακής, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας.
«Το Προσφυγικό, ιδιαίτερα στα νησιά και σε άλλες περιοχές, δεν μπορεί να είναι αντικείμενο μιας τοπικής εκλογής», τονίζει χαρακτηριστικά, ενώ αναγνωρίζει ότι «στα νησιά υπάρχει υπερπληθυσμός και πρέπει να αποσυμπιεστούν». Απώτερος στόχος του υπουργείου, αναφέρει, είναι η πλειονότητα των ωφελουμένων να μένει σε διαμερίσματα και να είναι λίγα τα κέντρα φιλοξενίας. Προς αυτή την κατεύθυνση, ο κ. Βίτσας δηλώνει ότι έχει ζητήσει να αυξηθούν οι θέσεις διαμερισμάτων από 25.000 σε 30.000, ενώ άλλοι 5.000 θα ενταχθούν σε πρόγραμμα μετάβασης για όσους παίρνουν το άσυλο και θα το αξιοποιούν κατά σειρά για έξι μήνες.
Ο υπουργός τονίζει, τέλος, την ανάγκη «να επιμείνουμε στην αναγκαστική κατανομή των προσφύγων σε όλη την Ευρώπη, να υπάρχουν νόμιμες οδοί μετανάστευσης, να έχουμε ανοιχτή γραμμή συνεννόησης με την Τουρκία».

Πιο Δημοφιλή