ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 02 Απριλίου 2018 Κατηγορία: ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκτύπωση

Η «κοινωνία αξιών» και η Ακαδημία Πολιτικής «Αλέξανδρος Παπαναστασίου» σας προσκαλούν την  Δευτέρα 2 Απριλίου 2018 και ώρα 19.00 έως 21.00 στο ΚΥΒΕ Συνεδριακό Κέντρο Περιστερίου ,

Εθνάρχου Μακαρίου 1 Κηφισού σε εκδήλωση με θέμα:
“Εξωτερική Πολιτική, Εθνική Άμυνα και Εσωτερική Ασφάλεια”
 Τι μπορούν να μας προσφέρουν οι Συμμαχίες ;
 Τουρκικός εθνικισμός και ελληνοτουρκικές σχέσεις
 Ζητήματα εσωτερικής ασφάλειας

Ομιλητές:
 Β.Κοψαχείλης, γεωπολιτικός αναλυτής
 Γ.Μπαλάκος, Αντγος ε.α., Επίτιμος Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος
 Σ.Φενέκος, πρόεδρος της “κοινωνίας αξιών”
 Συντονίζει ο Β.Μπόκος, νομικός
 Την εκδήλωση προλογίζει ο δημοσιογράφος Α.Δεωνάς
Μετά το πέρας των εισηγήσεων θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό
Χορηγός επικοινωνίας: www.pitsounicity.gr

“Εξωτερική Πολιτική, Εθνική Άμυνα και Εσωτερική Ασφάλεια” Η επιθετική πολιτική του Ερντογάν έχει καταστήσει την Τουρκία “Κράτος Ταραξία” στο διεθνές περιβάλλον, αυξάνοντας τις εθνικιστικές τάσεις στο εσωτερικό της Τουρκίας, με αποτέλεσμα οι ελληνοτουρκικές σχέσεις να βρίσκονται στο χειρότερο σημείο τους από το 1996. Χρειάζεται σύνεση, σταθερότητα, προβλεπτικότητα, προετοιμασία και αποφασιστικότητα για να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά η χώρα μας την επεκτατική πολιτική της Τουρκίας. Στο εθνικιστικό παραλήρημα της Τουρκίας η Ελλάδα οφείλει να προβάλει την μέγιστη αποτρεπτική της ικανότητα, για να διαφυλάξει την εθνική της κυριαρχία και τα νόμιμα δικαιώματά της, να προστατεύσει τους πολίτες της και την Δημοκρατία μας, να συμβάλλει στη σταθερότητα της περιοχής, και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ως Ευρωπαϊκό κράτος δικαίου. Η “κοινωνία αξιών” με αίσθημα ευθύνης και με ένα εξαιρετικό πάνελ ομιλητών με μεγάλη εμπειρία του διεθνούς περιβάλλοντος, συνδιοργανώνει με την Ακαδημία Πολιτικής “Αλέξανδρος Παπαναστασίου” και συμμετέχει σε δημόσια συζήτηση για τα Εθνικά θέματα, την Μεγάλη Δευτέρα 2 Απριλίου και ώρα 19.00-21.00 στο ΚΥΒΕ Συνεδριακό Κέντρο Περιστερίου, Εθνάρχου Μακαρίου 1 & Κηφισού .

Πιο Δημοφιλή