ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 30 Ιανουαρίου 2018 Κατηγορία: ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκτύπωση

Ευχαριστήριο μήνυμα για την επιτυχία της εκδήλωσης 


Θερμής υποδοχής και ανταπόκρισης έτυχε  φέτος η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος ΦΙΛΟΙ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ,

γεγονός που θεμελιώνει και εδραιώνει τις βάσεις, για μια ακόμη καλύτερη συνέχεια..

Κατά την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία , το ενδιαφέρον των ανιδιοτελών πολιτών του χώρου του Ριζοσπαστικού Φιλελευθερισμού και του μοναδικού συνεχιστή του, Κου Κώστα Καραμανλή εκφράστηκε μέσα από την προσέλευση , τα θερμά λόγια και το ενθουσιώδες χειροκρότημα τα οποία ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση μίας συλλογικής προσπάθειας όλων που συνεχίζετε από την στιγμή σκέψης της δημιουργίας του συνδέσμου και θα συνεχιστεί ακούραστα με στόχο να αναδειχθούν οι δημιουργικές δυνάμεις του τόπου και οι ουσιώδεις διαφορές και προτερήματα του ευπατρίδη , ηγέτη Κου Κώστα Καραμανλή.


Το κυρίως συστατικό στοιχείο της επιτυχημένης εκδήλωσης, η συντονισμένη προσπάθεια όλων αυτών των ανθρώπων που συμμετείχαν, συνεισέφεραν και εργάστηκαν σε διάφορους τομείς «αγκαλιάζοντας» το όλο εγχείρημα της ιδέας του συνδέσμου, προσφέροντας τη γνώση , τον χρόνο , την εμπειρία και την ψυχή τους.

Κλείνοντας αυτό το ευχαριστήριο «σημείωμα», θα θέλαμε να κάνουμε ιδιαίτερη μνεία και να πούμε ότι τιμούμε και ευχαριστούμε για την παρουσία τους τόσο στους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης όσο και στους εκπροσώπους του Ριζοσπαστικού Φιλελευθερισμού που με τον αγώνα τους , τον λόγο τους και τα βαθύτερα νοήματα που περικλείονται σε αυτόν τα κρατάμε ως «οδηγό» για την συνέχεια .

Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την στήριξη της συνολικής προσπάθειας του συνδέσμου που έχει «ανθίσει» σε μία χρονική στιγμή κρίσης, φανερώνοντας πως η «συστράτευση» και η υπεράσπιση αρχών και αξιών μπορεί και καταφέρνει να επαναπροσδιορίσει την ροή και την πορεία μας προς το «ΦΩΣ».

Χαιρετιστήρια ομιλία του Προέδρου του Συνδέσμου ΦΙΛΟΙ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ κατά την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας 


Κυρίες και Κύριοι, αξιότιμοι εκπρόσωποι του Ελληνικού Κοινοβουλίου και της τοπικής αυτοδιοίκησης, Φίλοι προσκεκλημένοι, μέλη του Συνδέσμου Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη συμμετοχή σας στην σημερινή κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας µας, και να σας ευχηθώ, προσωπικά και εκ μέρους των µελών του Διοικητικού Συμβουλίου, να έχετε ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό νέο έτος, µε υγεία, οικογενειακή και επαγγελματική ευημερία, τόσο σε σας που σήμερα βρίσκεστε εδώ, όσο και σε όλα τα µέλη του Συνδέσμου µας.

Σας καλωσορίζω σε μια ιδιαιτέρως σημαντική για τον Σύνδεσμο συνάντηση. Η κοπή της φετινής βασιλόπιτας ήταν μόνο η αφορμή. Ο Ριζοσπαστικός Φιλελευθερισμός και ο μοναδικός εκπρόσωπος και συνεχιστής του ο Κος Κώστας Καραμανλής είναι η αιτία.


Το ότι βρισκόμαστε εδώ είναι σημαντικό. Μέσα σ’ αυτές τις  αντίξοες συνθήκες που ζούμε, με  αυτή  την πολιτική και οικονομική κατοχή που βιώνουμε , εμείς εδώ σήμερα  τα αφήσαμε όλα  στην άκρη  γιατί μας συνδέει όλους μας κάτι κοινό. Το ενδιαφέρον για το μέλλον αυτού του τόπου.

Όλοι μας, πιστεύω, είμαστε άτομα με όνειρα και ευαισθησίες. Σε ένα κοινωνικό-πολιτικό περιβάλλον που καταρρέει γύρω μας, μόνο ο Κος Κώστας Καραμανλής μπορεί να μας βοηθήσει ως έθνος να αντέξουμε και να ανατάξει την χώρα. Τα χρόνια που έφυγαν αποτελούν ορόσημο για την Ελληνική κοινωνία και αυτό διότι οι πληγές που αφήνουν, δύσκολα θα επουλωθούν. Ο Ριζοσπαστικός Φιλελευθερισμός και ο Κος Κώστας Καραμανλής ανέκαθεν έστελναν το μήνυμα πώς μόνο με σκληρή δουλειά και ευσυνειδησία μπορούμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα και να προχωρήσουμε μπροστά. Δυστυχώς όμως αυτά τα μηνύματα εδώ και χρόνια δεν έφταναν στα αυτιά των πολιτών οι οποίοι επιζητούσαν εύκολες και βολικές λύσεις μέσω άλλων πολιτικών προσώπων οι οποίοι μας έφεραν στο χείλος του γκρεμού.


Εδώ και χρόνια φωνάζουμε είτε μεμονωμένα είτε ως μικρές ομάδες: Στηρίξτε τον Ριζοσπαστικό Φιλελευθερισμό και τον Πατριώτη Κο Κώστα Καραμανλή.

Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε και εμείς δημιουργώντας εθελοντικά τον Σύνδεσμο Φίλων Κώστα Καραμανλή μακριά από συμφέροντα και ματαιοδοξίες. Μακριά από εσκεμμένες κακόβουλες αντιπαραθέσεις , μικροκακίες και μικροκομματικά συμφέροντα που οδηγούν σε αντίθετα αποτελέσματα τα οποία ο Ελληνικός λαός έχει βιώσει και βιώνει ακόμη.

Είμαστε σίγουροι πως όπως μέσα μας έτσι και μέσα σας υπάρχει η σπίθα της φλόγας που θέλουμε να γιγαντωθεί ξανά. 


Θεωρούμε πώς η έλευση του Κου Κώστα Καραμανλή είναι αναγκαία για να γιγαντωθεί αυτή η φλόγα. Ακόμη και εάν εμείς δεν σας έχουμε πείσει με την μέχρι τώρα πορεία μας σκεφτείτε το μέλλον των παιδιών απέναντι στα οποία έχουμε τεράστια ευθύνη και ελάτε μαζί μας, να μας συμβουλέψετε, να μας βοηθήσετε, να μας στηρίξετε για την έλευση του Κου Κώστα Καραμανλή χωρίς να παραμείνετε απλός θεατής και κριτής είτε καλοπροαίρετος είτε κακοπροαίρετος διότι στο δύσκολο σήμερα που ζούμε δεν έχει κανένα νόημα.

Η παρουσία του Κου Κώστα Καραμανλή είναι γνωστή και συνεχής σε όλους, δίνοντας μάχες για την επιβίωση και ανάταξή της χώρας εδώ και χρόνια. Μην αφήνετε τους αντιπαραγωγικούς να πνίγουν κάθε φιλόδοξη προσπάθεια. Μην υποστείλετε την σημαία του Ριζοσπαστικού Φιλελευθερισμού, σε εμάς τους μικρούς ανιδιοτελείς πολίτες πέφτει το βάρος να στηρίξουμε δυναμικά, να καλλιεργήσουμε και να δημιουργήσουμε την υλοποίηση της έλευσης του Κου Κώστα Καραμανλή.

Αν δεν επιτύχουμε και τώρα καλύτερα να μην συζητάμε για την επόμενη μέρα της Πατρίδας και του Έθνους. Δεν είναι απαισιοδοξία αυτή η τοποθέτηση. Είναι η ωμή πραγματικότητα, μόνο ο πατριώτης Κος Κώστας Καραμανλής μπορεί να οδηγήσει την χώρα σε ασφαλή και απάνεμα λιμάνια, σε ανάταξη και ευημερία τον Ελληνικό λαό.

Όπως γίνετε αντιληπτό για να επιτύχουμε και για να μην χαθεί η τελευταία ευκαιρία της χώρας πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειές μας, να δώσουμε περισσότερες μάχες. Εμείς θα τις δώσουμε και θα κερδίσουμε. Εσείς ; ; ; Σας ευχαριστώ πολύ.

Πιο Δημοφιλή