ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 16 Ιανουαρίου 2018 Κατηγορία: ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκτύπωση

Την προκλητική αδιαφορία του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με τη συνέχιση του επιτυχημένου εκπαιδευτικού αθλητικού προγράμματος “Αγαπώ τον Αθλητισμό- Kid's Athletics”,

καταγγέλλει με σχετική της ερώτηση η αναπληρώτρια Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Β΄ Αθηνών Άννα Καραμανλή. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα υλοποιεί η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή – σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας – από το 2010 και απευθύνεται σε όλους τους μαθητές δημοτικών σχολείων. Από την έναρξή του έχουν συμμετάσχει 184.500 από 2.203 σχολεία όλης της χώρας. Σύμφωνα με την κ. Καραμανλή το πρόγραμμα βοηθά τα παιδιά να γνωρίσουν βιωματικά δημοφιλή αγωνίσματα με τη συνδρομή διακεκριμένων αθλητών και Ολυμπιονικών. Ταυτόχρονα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ένα από τα σπουδαιότερα ιστοτικά και πολιτιστικά μας μνημεία, το Παναθηναϊκό Στάδιο. Επίσης καλύπτεται εξολοκλήρου από χορηγικά προγράμματα, χωρίς καμίοα οικονομική επιβάρυνση ούτε για το Υπουργείο ούτε για τα παιδιά. Ωστόσο, όπως επισημαίνει η Βουλευτής Β΄Αθηνών το Υπουργείο Παιδείας αρνείται στην πράξη τη συνέχισή του, κωφεύοντας στις συνεχείς εκκλήσεις της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.  Το Υπουργείο όχι μόνο δεν έχει προχωρήσει στην έκδοση της απαιτούμενης εγκυκλίου και στην ανανέωση της διάθεσης του  απαιτούμενου εκπαιδευτικού προσωπικού (6 άτομα), αλλά απαξιεί να δώσει οποιαδήποτε απάντηση. Η κ. Καραμανλή κατηγορεί την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας ότι με την υπονομευτική στάση του στερεί από τα παιδιά την επαφή τους με την πολιτιστική μας κληρονομιά και τις αξίες του αθλητισμού και καλεί τον Υπουργό να ενεργήσει άμεσα για τη συνέχιση του εκπαιδευτικού προγράμματος.

Πιο Δημοφιλή