ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 12 Ιανουαρίου 2018 Κατηγορία: ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκτύπωση

Τι συζήτησαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρώην πρωθυπουργός Σε πολύ γνωστό εστιατόριο της Κηφισιάς συνέφαγαν την περασμένη Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος με

τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και… καραμανλική παρέα.
Στη συντροφιά ήσαν επίσης οι πρώην υπουργοί Πέτρος Μολυβιάτης, Αχιλλέας Καραμανλής και Γιάννης Αλογοσκούφης, ο οποίος οργάνωσε και το δείπνο, το οποίο κάθε άλλο παρά… μυστικό ήταν, αφού άλλωστε έγινε σε χώρο δημόσιο. Χαρακτηριστικά, σε διπλανό τραπέζι έτρωγε η Φώφη Γεννηματά με φίλους της.
Η παρέα συζήτησε χαλαρά για τα πάντα. Και για τα τρέχοντα και για τα μελλοντικά, αλλά και για τα παρελθόντα, αφού ικανό μέρος της κουβέντας καταναλώθηκε και για την περίοδο της πρωθυπουργίας Καραμανλή.
Άλλωστε τη μέρα της συνάντησής τους υπήρχε η «φόρτιση» απ’ το δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας που επιχειρούσε να φορτώσει τα μνημόνια στις… κυβερνήσεις Καραμανλή καθώς και το δημοσίευμα άλλης εφημερίδας που ενέπλεκε… πολλούς και πολλά στο δημοσίευμα του κυριακάτικου φύλλου.
Ενδιαφέρουσα κουβέντα, αν και χαλαρή, όπως προείπαμε.
Πάντως τόσο ο Κώστας Καραμανλής όσο κι ο Πέτρος Μολυβιάτης αποτελούν συνομιλητές του Προκόπη Παυλόπουλου καθώς διατηρεί φιλική σχέση μαζί τους, διαχρονικά.
Όπως προαναφέραμε, το δείπνο οργάνωσε ο Γιάννης Αλογοσκούφης, ο οποίος διδάσκει σε αμερικάνικο πανεπιστήμιο και βρέθηκε τις μέρες των γιορτών στην Αθήνα.
Πηγή : newsbomb.gr

Πιο Δημοφιλή