ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 05 Οκτωβρίου 2017 Κατηγορία: ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκτύπωση

Στο πλευρό του υποψηφίου για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, Νίκου Ανδρουλάκη τάσσονται,

με κοινή δήλωσή τους, έξι συνυποψήφιοί του στο ψηφοδέλτιο της «Ελιάς» των ευρωεκλογών του 2014.

Πρόκειται για τους Μάνο Επιτροπάκη, Ευθύμη Καρδαρά, Δημήτρη Καρέλα, Παναγιώτη Κωστούλα, Γιώργο Παπακωνσταντή, Νικόλα Τσολακίδη.

Στη δήλωση τους επισημαίνουν ότι «με τον Νίκο Ανδρουλάκη μας ενώνει η κοινή προσπάθεια για μια ενωμένη, δυνατή και σύγχρονη κεντροαριστερά που σε δύσκολες εποχές αντιστάθηκε στις σειρήνες της δημαγωγίας και προσπάθησε με ειλικρίνεια κι επιμονή για την ενότητα, αλλά και την ουσιαστική ανανέωση του χώρου σε προγραμματικό λόγο, πολιτικές πρακτικές και πρόσωπα

Ολόκληρη η δήλωση
Οι υπογράφοντες το παρόν κείμενο επιθυμούμε να εκφράσουμε την πολιτική μας στήριξη στην υποψηφιότητα του ευρωβουλευτή μας Νίκου Ανδρουλάκη για την ηγεσία της Δημοκρατικής Παράταξης ως συνυποψήφιοί του στο ψηφοδέλτιο της Ελιάς των ευρωεκλογών του 2014.
Με το Νίκο Ανδρουλάκη μας ενώνει η κοινή προσπάθεια για μια ενωμένη, δυνατή και σύγχρονη κεντροαριστερά που σε δύσκολες εποχές αντιστάθηκε στις σειρήνες της δημαγωγίας και προσπάθησε με ειλικρίνεια κι επιμονή για την ενότητα, αλλά και την ουσιαστική ανανέωση του χώρου σε προγραμματικό λόγο, πολιτικές πρακτικές και πρόσωπα.
Επειδή πιστεύουμε ότι αυτή είναι η μάχη της γενιάς μας, μια μάχη από την οποία δεν δικαιούμαστε να είμαστε απόντες στηρίζουμε το Νίκο Ανδρουλάκη ως μια υποψηφιότητα εγγύηση για την αξιακή κι εκλογική ενδυνάμωση του χώρου και την θετική προοπτική του στο μέλλον.

Πιο Δημοφιλή