ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 23 Ιουνίου 2017 Κατηγορία: ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκτύπωση

Την έντονη διαφωνία της με τον τρόπο που νομοθετεί η Κυβέρνηση  φέρνοντας άλλο ένα νομοσχέδιο με τη μορφή του επείγοντος ,εξέφρασε  η Αναπληρωτής Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας  Δημοκρατίας,

Βουλευτής Β΄ Αθηνών Άννα Καραμανλή στην επί της  αρχής συζήτηση του νομοσχεδίου: «Τροποποιήσεις του ν.2725/99 και  άλλες διατάξεις» του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, ως  εισηγήτρια της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

H κυρία Καραμανλή επεσήμανε ότι η επικείμενη Γενική Συνέλευση της  ΕΠΟ δεν δικαιολογεί το χαρακτήρα του επείγοντος και αυτό γιατί ο  Υφυπουργός Αθλητισμού γνωρίζει εδώ και καιρό και πότε θα συγκληθεί  και ποιες είναι οι νομοθετικές αλλαγές που έχουν απαιτήσει από αυτόν  οι διεθνείς ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες.  
Απέδωσε τις καθυστερήσεις στην προσπάθεια του κ. Βασιλειάδη να  διαχειριστεί επικοινωνιακά την κυβίστησή του και τον κατηγόρησε ότι  νομοθετεί αποσπασματικά, αποδομώντας το νόμο του προκατόχου του.  
Η Βουλευτής Β΄Αθηνών της ΝΔ ανέδειξε επίσης την ανακολουθία λόγων  και έργων της Κυβέρνησης στο ζήτημα της Ποδοσφαιρικής  Ομοσπονδίας. Όπως ανέφερε: «Από την επιμονή του κ. Κοντονή στην  αλλαγή του εκλογικού συστήματος που έλεγε ότι θα «γκρέμιζε  συστήματα και παράγκες», περάσαμε στο «Αυτά είναι τεχνικά  ζητήματα. Δεν είναι το μείζον. Είναι το έλασσον» του κ. Βασιλειάδη». 
Χαρακτήρισε τη στάση της Κυβέρνησης άτακτη υποχώρηση, αλλά και  βαρύ πλήγμα στο νόμο Κοντονή, ο οποίος υπερηφανευόταν ότι  κατήργησε το αυτοδιοίκητο και σήμερα το βλέπει να επιστρέφει.  
Η κ. Καραμανλή άσκησε σκληρή κριτική και για τη νέα παράταση που  δίδεται στην εφαρμογή της Κάρτας Φιλάθλου. Όπως υπογράμμισε, την  ώρα που η βία στους αθλητικούς χώρους καλά κρατεί, η Κυβέρνηση  απαξιώνει ένα σημαντικό μέτρο, ομολογώντας την αδυναμία ή την  άρνησή της να το εφαρμόσει.  
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη διάταξη που προβλέπει μείωση των  εγγυητικών επιστολών των ΚΑΕ στο μπάσκετ, εκφράζοντας τη διαφωνία  της με τον οριζόντιο χαρακτήρα της μείωσης και επισημαίνοντας τον  κίνδυνο να μείνουν εκτεθειμένοι Έλληνες αθλητές.  
Όπως τόνισε η Νέα Δημοκρατία τόσο για το συγκεκριμένο ζήτημα όσο  και για το σύνολο του νομοσχεδίου, επί της αρχής, επιφυλάσσεται για  τη συζήτησή του στην Ολομέλεια.

Πιο Δημοφιλή